Søg
Close this search box.

WORK LIFE BALANCE MED BØRN HJEMME PÅ SOMMERFERIE?

JEG HAR IKKE SOMMERFERIE ENDNU…

Og jeg kan mærke at det var nemmere sidste år at holde sommerferie da jeg netop gjorde det fra dag et af døtrenes feriestart. Jeg blev opsagt i min fuldtidsstilling før sommerferien sidste år og vi besluttede at tage det med ro for at finde ud af hvilket job jeg skulle finde efterfølgende. Little did we know, at jeg endte med at være selvstændig med både instagram/blog, webshop og freelance VM konsulent arbejde. Og denne sommerferie er anderledes…

For det første kan jeg ikke rigtigt finde ud af at jeg ikke har en lang sommerferie denne gang haha! Jeg ved det lyder dumt. Men jeg sover længe, og kommer for sent igang med mit arbejde. OG det er netop dér problemet ligger. Det er nemmere for mig at komme igang med arbejdet når jeg har løbet med døtrene i skole. Og jeg derefter kan vende hjem, eller tage ind til kontoret. MEN nu er døtrene hjemme…

SÅ IDAG HAR JEG PRØVET NOGET NYT!

Jeg stod op tidligt (læs TIDLIGTISH) og lavede en kop kaffe og fik arbejdet lidt. Det virkede faktisk rigtigt godt. Omend jeg skulle snige mig fra to minier som lå i arm med mig i vores seng, og lavede kaffe på maskinen som ikke larmer helt så meget haha. Jeg listede rundt men det var rigtigt hyggeligt lige at have ro. For lad os være ærlige. Ro er der gudskelov ikke med fire skønne døtre, og en hustru med skiftende arbejdstider.

HVAD ER SÅ PROBLEMET?

Tja det er jo at jeg skal have en anden arbejds struktur kørende i denne ferie tid. Og det skal jeg nok finde. Nuvel du tænker rigtigt – ferien har været igang længe. Og det er mega rigtigt! Men jeg rykker nu fordi det pludseligt var tydeligt for mig at det netop var dette der gjorde min dag urolig. At jeg hele tiden var stresset over ikke at nå i mål – omend jeg selv satte forhindringer ud for mig selv. At jeg hele tiden gjorde alt det forkerte. OG DET FØLES SÅ RART allerede idag. Første dag. Er det ikke sjovt?

KAN DU ARBEJDE HJEMMEFRA IMENS BØRNENE HAR FERIE?