Søg
Close this search box.

NÅR DAGEN IKKE STARTER SOM DEN SKAL…

NUVEL, JEG HAR VÆRET HÆNGT LIDT OP DENNE UGE…

Og da jeg satte vækkeuret igår aftes til kl 07 (!!!!!) imorges. ja så var jeg frisk og frejdig og tænkte ” DET BLIR EN FEST”! Klokken 07 imorges var det ikke helt den tanke. Så jeg tænke helt realistisk (læs:DUMT) “JEG TAGER SKSIME LIGE ET LILLE KVARTER PÅ SOFAEN”…. Det var dumt, for det kvarter blev (ikke overraskende…) til en halv time. Ok 45 minutter, og jeg blev MONSTER forsinket til min træning med MANDEKLUBBEN (som stadig er reklame). Jeg ankom og kørte direkte på det program som seje opturs jahat Malte havde godt gang i med de andre drenge. Det er lidt vildt hvordan de bare kører på. Og hvordan jeg absolut IKKE gør det samme. Vi skulle løbe op af en bakke på amager, og jeg kunne dårligt gennemføre 1 enkelt omgang. Det er simpelthen en af de ting jeg ikke har tålmodighed til. At jeg ikke kan følge med. Nuvel jeg har jo også opbygget en kampvægt (læs mere om det HER!) og det er LANG tid siden at jeg sådan helt rigtigt trænede i længere perioder, der hang sammen. Men jeg skal huske at hylde at jeg er igang!

UNDSKYLD JEG BLABRER SÅDAN OP OM DET HER TRÆNING…

Jeg tror bare at jeg med det her forløb har fået en masse tanker. Og en masse af dem får friløb herinde. Håber det er fint for jer. Det er kun i 10 uger haha! Og på mandag er en ny træningsdag.