Søg
Close this search box.

HEJ HAVETRAMPOLIN (og en dejlig rabatkode)

reklame for NORTH TRAMPOLINE

MAN HAR ET STANDPUNKT TIL MAN HAR ET NYT? part1

Ja det kan man da vist roligt sige! Vi har hele tiden holdt fast på at døtrene ALDRIG fik en trampolin – mest af alt fordi jeg synes de var grimme, store og “farlige”. Jeg er ikke altid så eventyrlysten i forhold til – hvad jeg ser som – farlig leg. Men med tiden er det gået op for mig at en trampolin kan være samlingspunktet for forskellige alderstrin. Det er sjovt, og vi har fundet en trampolin som er mega fin OG som vi kan leve med i haven. Pigerne har fået en EXPLORER LOW 5,0 som er OVAL i formen og som har både kan være med eller uden net. Vi har sat net på – mest af alt fordi vi gerne vil have extra sikkerhed til vores mindste. Hvis i har fulgt lidt med på mine stories, så har i i påsken set at jeg gravede og gravede og gravede – OG GRAVEDE. Og beslutningen om at vælge en EXPLORER LOW version af de fine trampoliner var uden store overvejelser. Jeg havde nok ikke overvejet at der skulle graves ned i 85cm “højde” MEN det er vigtigt at trampolinen er sikker, og jeg er TOP tilfreds med måden trampolinen blev placeret i vores have – og i og med at trampolinen er oval, så virker den for mig (visuelt) heller ikke alt for stor. Den her trampolin passer bare ind i vores have!

NU SKAL VI SÅ ARBEJDE MED OMGIVELSERNE…

Med en hæk der er mildest talt træt samt mangelfuld, et stakit som har set bedre dage (for 40 år siden) så mangler vi lidt PÆNT omkring. Jeg overvejer et bed – eller nogle fine buske – dog omvendt skal det jo ikke være for upraktisk og fylde for meget omkring trampolinen. Det har hjulpet gevaldigt at få siderne på dog. OG jeg glæder mig TOP meget til at vi får sat BASKETNET på også til mere sjov og ballade! MEN omgivelserne skal jeg arbejde lidt med i vores have – især når man ser de smukke billeder på North Trampolines webshop!

PRØV LIGE AT SE HVOR MAGISK DET SER UD!!!!

JAJA JEG ER KLAR OVER AT MIN HAVE IKKE KOMMER TIL AT SE SÅDAN UD!

KØB INDENFOR DE NÆSTE 2 UGER OG FÅ RABAT!

Jeg kan godt lide at dele opturs ting med jer, og jeg har fået lov til at dele en rabatkode på 500kroner til et valgfrit trampolin køb! Alt du skal gøre er at skrive allannorth2019 HVOR OPTUR ER DET LIGE??!! Koden gælder fra d 29/4 2019 – 6/5 2019.

FIND ALLE TRAMPOLINER HER! FIND ALLE TRAMPOLINER HER!