Søg
Close this search box.

EN SKÅL FOR EN OPTURS NYHED!

IDAG HAR VÆRET EN VILD DAG!

På den dersens lidt sjove spontane måde. Altså ikke spontane på den uovervejede måde. Men sådan lidt “vi gør det sgu” agtige måde. Vi var forbi Peugeot i Ballerup for at se på en ny bil. Vi har allerede 5008 (som har plads til hele familien og er vores primære bil) og det er nu tid til en mindre bil, til hustruen og døtrene primært. Lad os være ærlige, der er ingen af os herhjemme som tjener nok til at vi kan have to store biler, og derudover er det skisme også lidt spild af bil synes jeg at have hele 2 med plads til 7. Hustruen kørte på en test tur med de store, og jeg begyndte at regne på det hele med den seje sælger hos Peugeot Ballerup. Jeg får normalt knopper af de dersens smart i en fart bil sælgere, som bare skal have en ordre igennem. NO MATTER WHAT. Ham her idag, hørte på vores tanker og handlede derudfra. Han lagde ikke skjul på at han naturligvis gerne ville sælge en bil til os, dog var det ikke på den klamme presse agtige måde. Han forstod at læse mig og os, og var pisse dygtig til hans arbejde.

LONG STORY SHORT – VI HAR KØBT NY BIL!!!

JUHUUU vi har købt ny bil til hustruen – en såkaldt konebil. Men det udtryk er faktisk mega nedern! Vi har købt den nye 2008 som er størrelsen imellem 208 og 308. Og dermed har den også udtryk og udseende som vores den store – bare som en mindre. Den er PISSE PÆN og hustruen har optur over at det ikke bare er MIG der kører i en ny bil, dog også at hun nu får en lækker ny bil at køre på job i og være anker person herhjemme.

DET SKULLE FEJRES!!!

Og vi kørte forbi restaurant SULT og deres overdådige brunch buffet. Lige i tide til at kagebordet kom frem også. Vi har tidligere været på SULT, for mange år siden, og idag var det lige på tide at komme forbi igen. Vi var ikke tøvende da den søde unge dame der tog imod os spurgte om vi ville have et glas champagne. ØEH JA TAK! idag var en fest dag! Idag fejrer vi og hyggede os. SULT har en dejlig afslappet stemning med en MASSE lækre valgmuligheder, og mulighed for at tegne på dugene. Døtrene var helt optaget – omend de fyldte på tallerkenerne. Og ja det gjorde vi alle haha!

Det er sjovt hvordan det har ændret sig fra sidste gang. Altså med det man tegner. De store øvede sig enormt i sammenhængende skrift, og Merle øvede sig i at skrive. Noomi vil bare det hele som de store gør så hun knokler på også. Og midt i det hele sad jeg bare og smilede til hustruen og skålede.

EN PERFEKT FEJRING AF EN PERFEKT DAG!

Efterfølgende tog vi døtrene under armen og gik i Illum for at se på juleudstilling og shoppe lidt rundt. Det var ret hurtigt klart at vi brugte mere tid på at finde seje glitterhunde end på at have tålmodighed til at vi voksne skulle shoppe. SÅ DET KALDER PÅ EN KÆRESTE SHOPPE DAG HELT ALENE! Som i mega snart! MEN det var en fantastisk dag. Og døtrene hyggede sig enormt!

HVORDAN VAR JERES WEEKEND?