Søg
Close this search box.

EFTERMIDDAGS KREA HYGGE MED NOOMI

img_00701

reklame for kreakassen.dk

OPTUR! GANSKE ENKELT…

Vi har, som i nok har lagt mærke til, døtre som er enormt glade for kreative udfordringer. Vi har tidligere hygget os med KREAKASSEN. Og med stor succes. Den mindste datter, har ikke været så involveret alle gangene. Men den anden dag bestemte jeg mig for at vi skulle kreahygge – bare os to. Vi havde fået den nyeste Kreakasse ind ad døren. 4 projekter som tidligere, var i kassen. Og Noomi valgte de fine æble, krympeplast magneter. Det er optur at vi to havde den her eftermiddag bare os to. De store var ude og lege hos veninderne. Og her sad vi to og snakkede om alt og ingenting (“far? Vidste du godt at man ikke må kaste sand i håret?”). Imens jeg tegnede skitse og klippede efter Noomi have farvelagt de fire æbler vi havde aftalt. En tur i ovnen og ud kom de 4 fine små æblestykker som skulle have magnet tape på Og en lille times tid efter havde Noomi (med min hjælp) kreeret de fineste magneter som nu hænger på vores køleskab. Bare den måde Noomi kigger på hendes små kreative kunstværker er ALT værd. Jeg glæder mig til at have sådan en hyggestund med hende en anden gang

img_00581 img_00591 img_00621 img_00631 img_00721

img_00741

DEN FINE ÆBLE SWEATSHIRT ER I PRODUKTION IGEN OG FINDES HER!

img_00751

OG DET STOPPER IKKE DER!

For ser i, seje KREAKASSEN.DK vil gerne begave en af jer (herinde også) med en kasse fuld af kreativitet. Alt du skal gøre er at skrive en kommentar med hvad i gør for at være kreative hjemme hos jer!

PSSSST du kan deltage ovre på min INSTAGRAM frem til Lørdag også. Altså HELE 2 muligheder for at vinde en kasse fuld af kreativitet! 

VINDEREN FINDES SØNDAG ALLEREDE –

SÅ SÆT IGANG!