Søg
Close this search box.

HVAD ER DIN BEDSTE PANDEKAGEOPSKRIFT?

img_04211

HJÆLP!

Jeg indrømmer gerne at jeg ikke er et geni i et køkken. Men pandekager har jeg altid kunne lave – altså efter den der opskrift du ved nok som vi altid har haft. Nu forholder det sig så sådan at min hustru har forlagt den opskrift. I morges ville jeg hygge lidt extra om hende fordi hun er dejlig, og fordi jeg ved at hun kan lide pandekager (ok jeg kan også godt lide pandekager (ok ok døtrene kan også godt lide pandekager)) MEN opskriften var væk! I min iver for at finde den BEDSTE amerikanske pandekage opskrift googlede jeg rundt. Fandt en jeg prøvede, og den var ikke perfekt. Den var heller ikke FULDSTÆNDIG amazing. Derfor spørger jeg nu JER seje mennesker! Skriv jeres bedste opskrift. Links til bedste opskrift. Link til bedste pandekage pande. HJÆLP! så er du sød…