Søg
Close this search box.

GODMORGEN ONSDAG!

image

Så er onsdagen igang – og det er ikke bare en hvilken som helst onsdag. Det er dagen for CIFF kids messen. En børne tøjsmesse som jeg elsker at nørde med og hvor jeg for tredje gang vil gå rundt og blive TOP inspireret over alle – både favorit og nye – mærker.

Der er sket meget på det år siden jeg var på CIFF kids messen første gang og jeg bliver lidt stolt over hvad jeg har gjort “FARTILFIREPIGER” til – især med hjælp fra nogen helt specielle mennesker. JER DEJLIGE MENNESKER! Jeg er vild med at i deler jeres tanker – også selvom de måske ikke er de samme som mine. Jeg er tosset med at jeg kan være fjollet og kikset – og det stadig er ok! Jeg er DYBT taknemmelig for jeres støtte.

Billedet nedenfor er et år gammelt. Og udover at vi kan blive enige om at jeg er slankere ( Hej den forfængelige mand! ) ja så er det også billede med en forretningskvinde jeg har respekt for. Minna fra mærket Poppy Rose. Det er sejt at se hvordan hun sammen med en (stor) håndfuld andre bliver ved med at følge med og genopfinde. Tak fordi jeg må nørde med!

image

TAK TIL JER! I giver mig optur!

Følg dagen på CIFF på snappen og instagram – det blir en fest!