Søg
Close this search box.

WEEKENDENS PLANER – JEG TRÆKKER STIKKET!

JEG ER TRÆT…

Altså sådan lidt træt efter de første fjorten dage tilbage fra ferien. Og jeg har taget et valg da jeg føler mig presset. Ikke presset af jer der er fantastiske og følger med. Ikke fra mit arbejde. Men et pres fra mig selv. Jeg kan mærke at jeg skal slukke ned i weekenden. Lave absolut intet, og være offline. Så derfor ønsker jeg jer allesammen en fantastisk weekend! En fantastisk weekend, hvor jeg håber i har mulighed for at være til stede, være der for hinanden og ikke mindst være der for jer selv. Jeg har lovet at være ærlig igennem denne rejse med jer i min sidevogn. Og efter en dag igår hvor jeg mest af alt havde lyst til at sidde nede i kælderen i mørke, alene. Jeg var så grådlabil (hedder det det?) da jeg kørte hjem fra arbejde og mod forældermøde, at jeg ikke kunne rumme noget….

JEG ER OK! MEN JEG ER TRÆT…

Og jeg håber på forståelse fra jer herinde. Jeg nyder at skrive sammen med jer, og gør meget ud af at svare når i tager jer tid til at skrive til mig. Jeg er vild med de her bekendskaber jeg får mig. Men jeg har besluttet at jeg er nød til at trække stikket helt ud. Ingen instagram, ingen blog. Ingen stories. Og jeg er pisse bange for hvad det kan gøre ved mig. Men jeg er nød til at lukke ned i weekenden. Jeg har brug for ro. Og brug for at være sammen med min familie, og kun dem. Kald det en SOME DETOX om du vil, Nuvel bare et par dage! Vi ses på den anden side! Jeg er bedre her til eftermiddag, og ved at jeg imorgen har det endnu bedre!

IMORGEN ER EN NY DAG! 

KRAM HERFRA!