Søg
Close this search box.

INVESTERINGER TIL BØRNE HJEMMET

SIDSTE DAG PÅ MESSEN…

Og jeg må indrømme at jeg nød dagen, som igen gik ALT for hurtigt, især fordi der var så mange dejlige mennesker at snakke med 🙂 Idag var jeg primært på etagen med interiør. Og jeg nåede stadig ikke halvdelen af hvad jeg ville (læs: jeg er et snakke hovede der nørder!) MEN som jeg gik på første salen, indså jeg at det var på sin plads med indlæg om denne etage. Ser i, mange af de lækre mærker har også brug for opmærksomhed. Mærker som er super fede, nogle lidt bekostelige ting til hjemmet med børn. Jeg har listet dem hernedenfor og håber i kan lide det. Alt (minus en ting) er til at købe NU! og DET er netop optur! Here we go!

BY ALEX PLAYMATS

Seje Alex fra Holland, har en filosofi som har fokus på leg med børn. Fokus på sine børn. Hygge med sine børn. Derudover er hun ikke bange for prints og jeg er vild med de her playmats. De vises stablet overnpå hinanden som prinsessen på ærten. Der er netop kommet nye prints, men jeg synes det her og den tyrkise med tigerne på er mega fin. Efter en periode hvor vi har kørt safe i vores børns værelser, er jeg personligt klar til at udfordre den tilgang lidt. De ens farvet måtter er også perfekte til sommerdagen ude i haven eller på terassen, da de kan tørres af hvis ungerne (eller du selv) spilder. De her bliver en stor succes!

Find dem HER!

LILLAGUNGA

ALT ved de her gynger er OPTUR for mig. Alt ved det her design, med de smukke træsæder, de farverige reb som gyngen hænger i. Ja faktisk det hele er OPTUR for mig. Derudover har jeg planer om at disse er at finde i vores have til sommer også (ja jeg glæder mig til sommer!!) LILLAGUNGA laver også ringe i træ til at lave akrobatik og kunster i. De har samme fantastiske trætype, og den valgfrie seje rebtype. Jeg glæder mig til sommer og de her produkter i min have!

Find dem HER!

CAM CAM

HVOR FINE ER DE HER PUDER LIGE? Jeg var til en CAM CAM præsentation, og jeg må indrømme at de hæver barren for deres kollektion. De laver de skønneste ting, hvor disse puder jo absolut passer ind i mine døtres værelse. Og jeg vil lige vise jer en hemmelighed jeg så på deres skønne hjemmeside. nemlig det her billede…

Udover det smukke tapet og den smukke prinsesse, så se lige den fine bænk der står der til højre. Med harlequin ternet ryglæn, og opbevaringsplads nedenunder sædet, ja så er der vist nogle andre ude i børnemøbel branchen der skal passe lidt på. CamCam skal nok gøre det rigtigt godt!

Find dem HER!

HOMEYNESS

VI ER VILDE MED LIBERTY. I ved det godt. Det er ikke en nyhed. Men når man så kan få så lækre liberty produkter som seje HOMEYNESS laver, så fortjener det lidt opmærksomhed. Jeg er med på at sengetøj som disse er væsenligt mere bekosteligt end så meget andet sengetøj. MEN vi har nu liberty sengetøj fra de store døtre, til den mindste. Det her sengetøj HOLDER! og det er silkeblødt!

Se mere HER!

SWIMFIN

Idag var jeg til event hos seje ANDEMOR og TEDDYSIT, og her så jeg SwimFin i virkeligheden. Jeg har set dem på instagram tidligere, og aldrig rigtigt helt forstået dem. Men de er jo optur. Hele designet bag, og balancen der kommer med dette produkt er helt unikt. Vi skal absolut have dem med til varmen (når den tur kommer). Kender i dem?

Se mere HER!

TEDDYSIT

Jeg har før skrevet om denne humør pude. Jeg har før delt mine tanker om denne pude produceret til at snakke om følelser. Pia som har TeddySit har denne pude som en af hendes hjertesager. Og jeg må sige at jeg er solgt. Salget fra denne pude støtter børnepsykiatri fonten, og jeg er enormt engageret i denne sag også. Ser i, mange børn kan ikke rumme deres følelser. Og jeg må sige, at mine døtre engang imellem kan have svært ved at sætte ord på deres følelser. Det kan denne pude også hjælpe med. Alfons Åberg er opturs nostalgisk, og udover denne pude, så laver Pia også fine fine puder med motiv, og uden. Teddysit burde være meget mere ude end hvad de er. Det skal nok blive bedre!

Find de fine puder HER!