Søg
Close this search box.

Story Hotel Stockholm

IMG_5913

Jeg var I Stockholm I weekenden for at arbejde og bookede Story Hotel da jeg før har boet der og det er en fin standard. jeg ville lige dele lidt oplevelser med dette hotel hvis I ikke kender det.

Story hotel ligger bagved Birger Jarlsgatan som er den absolutte main shopping gade (som jeg ser det). Hotellet har en masse forskellige rum typer og jeg bookede et single. En “super squeeze” som de kalder det:)

IMG_5923

En enkelt seng et fint str badeværelse og det er det. faktisk ja udover et lille køleskab som har vand/øl og cola (nå ja pepsi nuvel) gratis ved ankomst. So far so good! Morgenmaden er blevet upgradet til igen at indeholde æg ( en meget vigtig factor I min morgenmad på hotel ps ) og generelt er hotellet super fin standard.

Hvis man ikke får værelse 516. 516 ligger nærmest I ELEVATOREN (nuvel en væg imellem men det virker sgu ikke sådan) så jeg begynder at tænke på at sove – hvorefter elevatoren kører ustandseligt. Ergo ingen søvn før kl 4.30 (og ikke på den sjove made). Jeg ser ikke mig selv som en light sleeper – tvært imod ville jeg sikkert sove godt I elevatoren hvis jeg skulle. Men denne gang gik det galt.

Skiftede jeg værelse. Nej. Hvorfor ikke? I don’t know – jeg tror nærmest at jeg tænker som mine bedsteforældre (vi skal ikke være til besvær.. eller jeg skal ikke være til besvær (tænker jeg ikke VI om mig.. eller)).

Jeg har før boet I de lidt større værelser og de er super fine til en rimelig pris med den location. OG morgenmads buffetten har fået de vildeste chokolade croissanter (spiste kun en (okay spiste to)). Og æg mit elskede æg…

IMG_5926

Hotellets bar er også Ganske fantastisk med kreative drinks og lækker music (som du hører hvis du bor på 1 sal ps. book IKKE værelser med teksten MUSIC – for så kan du netop hører dette på dit værelse hele natten… Men omvendt er det måske bedre en elevatoren haha…

IMG_5989