Søg
Close this search box.

FAR TIL FIRE PIGER I KØKKENET!


image

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF RETNEMT.DK / MENINGEN ER IKKE SPONSORERET..

Jeg er ikke særligt meget i køkkenet. Det er sandt. Min hustru er god til at lave mad – OG hun hygger sig (for det meste) med det. Hun er den fantastiske type hustru som laver mad så der er rester dagen efter – hvor jeg skal lave mad fordi hun arbejder 🙂 MEN der er hjælp at hente (som ikke er takeout ps)! RETNEMT.DK er et nemt og fantastisk koncept, hvor man online kan tilmelde sig aftensmadsretter udfra forskellige parametre. Såsom mest økologisk (Fiskeret eller Ret Sund er op til 70% økologisk! OPTUR!) eller ret luksuriøs (som vi skal lave på søndag inden jeg flyver til Madrid). Kasserne kommer med køle elementer og kan holde sig kølige og friske i lang tid. Hvilket er godt fordi man jo typisk er på arbejde når der leveres pakker…

For os, i vores familie, handler det om at lave lækker mad – der også er til den sunde (realistiske) side. Jeg skulle lave kartoffel porre suppe med sprødstegt lufttørret skinke og hjemmelavet (!!!) rugbrødscroutoner. Jeg er måske nem at give OPTUR men jeg har optur over at det hele er super overskueligt når man modtager det. Retterne tager kun omkring 30 minutter og efterlader tid til andet – såsom at hygge og snakke med sine børn og hustru. Der er ingen madspild (helt seriøst!) (vi havde suppe til 2 dage faktisk) OG opskrifterne er lige til at gå til – især for mig! Jeg havde overskud igår og tog de to største døtre med i køkkenet. Det er vigtigt at de også bliver involveret – især hvis det er noget nyt der skal prøves – så har de et tilhørsforhold til maden så at sige…

image

image

Jeg skulle selv lave rugbrøds croutoner, og jeg har OPTUR over måden de skulle laves på:

# 7 skiver øko rugbrød skæres i firkanter (jeg gjorde det rustikt som jeg kalder det (det betyder bare jeg ikke kan skære lige ps))

# tag en frysepose (den er ikke øko)

# kom rugbrødet ned i med olie og havsalt (MUMS) og ryst indtil det hele har fået en ordenlig tur olie og salt.

# Bag i 10 minutter ved 220grader!

DET ER DA MEGA NEMT!

Derudover var det svært for pigerne at holde fingrene fra croutonerne da de var færdige. Det er et godt tegn i min bog.

image

image

Jeg har en premiere herinde på bloggen : MIN ALLERFØRSTE VIDEO – se den nedenfor af hele vores fantastiske madlavnings forløb.

OG det stopper ikke der! RETNEMT.DK har en konkurrence kørende hvor du kan vinde følgende gevinster:

1 hovedpræmie: 4×2 måltidskasser – værdi op til 2172,-

10 trøstpræmier: Flot forklæde – evt. også i børnestørrelse

 

Spørgsmål for at vinde er:

Hvor mange nye retter har man at vælge imellem hver uge hos RetNemt.dk?

·         7

·         9

·         11

DELTAG HER!

HELD & LYKKE!

Kender i det der med madlavning som både skal være let og lækker? Hvad gør i? har i prøvet RETNEMT.DK ?