Søg
Close this search box.

LOL PÅ EN LØRDAG I SOLEN…

REKLAME FOR LOL / AMO TOYS

LOL ER ET KÆMPE HIT HJEMME HOS OS!

Og det er i en sådan grad at vi i DUBAI købte LOL kugler til de mindste. Altså vi gik Dubai Mall igennem for at finde dem. Hvad man ikke gør for sine døtre! NU er det tid til LOL PETS SURPRISE! Og vi brugte en Lørdag i solen på terrassen, på at udforske de nye LOL kugler FYLDT med overraskelser!

HELE 7 NUTTEDE OVERRASKELSER VENTER!

YEP du læste rigtigt. Nuttede! efter de forskellige farverige lag, og klistermærker findes, kommer man ind til den farverige kugle, som har en masse små poser med indhold. Døtrene var ved at koge over allerede der. Af glæde og fest over alle de ting de fandt indeni LOL kuglen! “SE FAR HVAD DER ER DERINDEN I”!! Inden i LOL kuglen fandt vi udover de klistermærkerne og den hemmelige besked, 5 pakker. En sjov rumkapsel lignende ting, og 4 poser…

HVILKEN POSE SKAL ÅBNES FØRST?

Der var lidt forskel på hvilken taktik der blev brugt her hos døtrene. Nogle gik (som jeg selv ville nok) efter den største pose. De tænkte – der er kæledyret garanteret. Og det var også rigtigt! Ud af poserne kom de fineste små detaljer og dyr i skarpe farver, med sutteflasker og solbriller. Som jo må være normalen, når man er en LOL pet 🙂

MEN HVAD VAR DER I DEN UFO LIGNENDE TINGEST?

Jeg indrømmer gerne at det tog lidt tid, før vi fandt ud af hvad dette var. Vi fik åbnet de ufo lignende tingester – OG MED ET var der dømt katte bakke! HAHA. Der var sand som man minder om Kinetic sand. Døtrene startede straks med at lege med det også, og fandt de fineste små overraskelser neden i sandet! Små sko kom frem, en halskæde/halsbånd måske endda, og døtrene var HELT VILDE!

MIDT I DET HELE FIK DØTRENE EN IDÉ!

Jeg indrømmer gerne at jeg havde undladt at fortælle dem, at dyrene også kunne komme i vand (ligesom de andre LOL som døtrene har, som skifter farve blandt andet). Og pludselig var døtrene afsted. For ser i, dyrene kan sprøjte med vand. Eller der er mulighed for at dyrene enten græder, tisser, eller spytter = HEJ VANDKAMP! Det skal nok blive sjovt OGSÅ om sommeren!

DØTRENE HAR OPTUR!

Og dét i en sådan grad at det smittede helt af på os andre på terrassen. Selvom det ikke var deres første LOL, så var det simpelthen en fornøjelse at se dem glæde sig over hver eneste lille pakke de fandt frem. Merle og Smilla fik den samme, og det var fint for dem. Jeg er dog bange for at de mener at de skal have flere. “Man kan jo samle på dem allesammen – FAR” Ja det er jo klart… LOL SURPRISE PETS lgger på ca. 129kr og fås i de fleste legetøjsbutikker i Danmark!

LÆS MERE OM AMO TOYS OG LOL HER!