Søg
Close this search box.

OPSKRIFT – LUFTIGE MUMS BANANPANDEKAGER

JEG ER VILD MED PANDEKAGER – MEN IKKE NØDVENDIGVIS BANAN?

MEN MEN MEN hustruen overraskede med at bikse en opskrift sammen som gjorde at selv jeg overgav mig til banan pandekage trenden som jo også er derude? Hun har givet mig lov til at dele hendes hjemmebiksede opskrift. Og jeg GLÆDER mig til at i tagger mig i jeres billeder henover ferietiden imens jeg er på arbejde… SÅ KOM FRISK!

OPSKRIFT

3 MODNE BANANER

3 ÆG

3 DL HAVREGRYN

1 DL MÆLK

1 TESKE KANEL

1/2 TESKE KARDEMOME

1/2 – 1 TESKE VANILJEKORN

2 TESKE BAGEPULVER

BLEND HELE BADULJEN SAMMEN TIL EN TYK PANDEKAGEMASSE SVARENDE TIL AMERIKANSK PANDEKAGEMASSE. STEGES I SMØR ELLER OLIE. OPSKRIFT GIVER 15-20 SMÅ PANDEKAGER. PYNT MED FRISK FRUGT OG HUSK SIRUP!

BUM. ENJOY!

MERLE HAR KRÆVET AT HENDES PYNTEDE PANDEKAGE KOM PÅ BLOGGEN – SÅ VÆRSGO

KAN DU SE HVAD DET LIGNER?