Søg
Close this search box.

HYGGE SØNDAG I BØRNENES TEMPO

img_3688

indeholder reklame…

DEN HER WEEKEND ROCKEDE!!!

Og her er lidt om søndagen! Hustruen havde en aftenvagt så vi havde en bagkant men startede dagen inde i byen. Først med en mega hyggelig Disney Junior event – I DISNEY BUTIKKEN. Vi skulle se en snig premiere på den nye serie MICKEY OG RACERHOLDET. Og der sker altså et eller andet med mig når man er i Disney butikken. Jeg synes der er noget magisk over Disney generelt (ja here i go again!). Men butikken var kun åben for os parent bloggere og vores blogger børn. Der var snacks og fine mickey cookies – OG balloner naturligvis. Døtrene så serien og hyggede med de andre børn. Og jeg gik på opdagelse – først efter kaffe, derefter i butikken. Jeg bliver altid fascineret over alle de ting og temaer der er! OG hvor gennemført det hele er også. Der var ELENA (som døtrene elsker!), VAIANA naturligvis -men også den nye MICKEY OG RACERHOLDET havde fået en serie legetøj. Døtrene rendte rundt og fandt gave ønsker – Ava & Smilla fylder 8 lige om lidt!

DET VAR EN HYGGELIG START

PÅ EN SØNDAG MORGEN!

img_3670

img_3667

img_3668

UD I BYEN OG MOD DET NÆSTE SØNDAGS STOP…

Illum var næste destination, og nærmere betegnet HOLMS BAGER. Jeg er stor fan af det sted, og henter tit kager og frokost (mums tripple salaten altså!!) der i kælderen i Illum. HOLMS BAGER er en institution for mig da den har ligget der altid i min erindring. Fra da jeg var elev inde i illum husker jeg Jette rende rundt og sørge for at bageren bare var i TIP TOP FORM. Det viser sig at der er en hel menu som jeg ikke anede eksisterede! Og i søndags prøvede vi deres BRUNCH. Jeg vil gerne indrømme det jeg er MEGA fan af brunch. Jeg er vild med konceptet, og vild med konceptet hvis det indeholder æg og bacon haha! De har en helt speciel børne brunch tallerken (til 75 kroner inkl et lille glas smoothie!!) som alle døtrene fik. Vi var nogle af de første der kom ind i illum som åbner kl 11 om søndagen. Perfekt for os. Og helt roligt var der. Det var faktisk rigtigt hyggeligt at sidde der og nyde en lækker brunch som indeholdt det vi var vilde med. I en afslappet stemning med sød betjening! Og kaffen er lækker også. Vi kommer absolut igen!

snapseed

snapseed

snapseed

img_3704

img_3711

KORT STOP PÅ EN LEGEPLADS…

Og så var det tid til at kører hustruen på arbejde. Aftenvagten kaldte og vi skulle tilbage og hjem. Jeg fik slået lidt græs og revet nogle blade sammen. YAY! Og jeg vil indrømme at jeg ikke hadede det fuldstændig. Og når jeg ser på flotte haver som MAMMAMARUSKAS og PLUMMUM ja så ville jeg ønske at jeg havde en mere positiv kasket på omkring havearbejde. DET må være et af sommer projekterne for mig. Mere overskud! Vi kørte i den lokale plantorama for at handle lidt blomster ind til terrassen, som en overraskelse til hustruen. OG endte på Burger King og spise aftensmad. Ja hvad kan jeg sige DAD OF THE DAY haha, OG jeg syntes man får burger king for lidt – kender i det?

WOW SÅ RØG DEN SØNDAG!

Men sikke en søndag af slagsen! Hvordan var jeres weekend?

// A