Søg
Close this search box.

NÅR DET BLØDESTE ER FANTASTISK – OG PRAKTISK!

image

INDEHOLDER REKLAME…

Jeg har døtre – ja det ved i. Men jeg har døtre som har en mening om kvaliteter og hvad den gør ved deres hud. Hvis det stod til tøserne så var de udelukkende iklædt Kjoler (merles valg), Leggings og ingen undertrøje (avas valg), neon farvet festkjoler (Smillas valg – ja hun fik den af yndlings tante C ps…) og NOOMI musen er bare glad for at få tøj på. Når det er på altså…

Jeg var til en event for en del tid siden med et mærke produceret i new zeeland og designeren og chefen for det hele er dansk. Hun viste os disse produkter hvor man jo nærmest ikke troede sine egne øjne og hænder (som følte på produktet). Ser i produkterne fra ROOTS & WINGS er lavet af merino uld. Altså den der uld jeg normalt synes kradser en smule. MEN og her er et mega vigtigt MEN det betyder noget hvor god en kvalitet merinoen er. OG denne er også ØKO så produkterne får en extra high five for det! tøserne kan ånde i det tøjet og om vinteren er det et extra varmt lag. og det bedste ved det hele er at det kan vaskes i maskinen. helt normalt – I KNOW!!!

Tøserne – også kaldet MINI HOLDET for dem der følger med på instagram ps, havde det på hele lørdagen i weekenden. OG de ville nærmest sove i det også. VI ER VILDE MED DET! spørgsmålet er så – kommer det i vores størrelse også snart?

image image

KENDER I ROOTS & WINGS?

CHECK DEM UD HER!

HAR I ERFARING MED MERINO?

TAK FORDI I LÆSER MED!

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM

PSSSST HUSK: holdningen er min egen – også selvom produkterne til tider er sponsoreret!