Søg
Close this search box.

MERLES 6 ÅRS FØDSELSDAG

MERLE HAR GLÆDET SIG ENORMT MEGET TIL HENDES DAG!

Vi har snakket enormt meget om den dag der skulle komme. Søndag – igår var det så dagen! Merle vågnede klokken 03 om natten og nussede mig på kinden og sagde “far er det nu det er min fødselsdag?”. Og hun snydesov da vi kom ind og sang godmorgen fødselsdagssangen som vi altid gør. Merle havde ville ligge imellem om 2 i vores seng. Og det måtte hun naturligvis godt! Vi gjorde os allesammen klar og ned til morgenmadsbordet gik vi. Ned til en masse dejlige gaver!

MED ET SMIL FRA DEN ENE SIDE AF ANSIGTET TIL DEN ANDEN PAKKEDE MERLE GAVERNE OP!

Og morgenmaden blev nydt imens! Søstrene hjalp til med glæde, og sammen fandt de fine gaver frem!

OGSÅ VAR VI KLAR TIL AT GÆSTERNE SKULLE KOMME!

Merle havde bestilt pitabrød med kylling og en masse grønt til frokost, og det var simpelthen så nemt at lave. Og at forberede. Derudover var Merle enormt klar i spyttet over hvordan kagerne (ja i flertal) skulle være. En enhjørninge kage og en regnbuekage med m&ms i midten som røg ud når man skar kagen. Hustruen googlede løs og fandt dem hos favoritterne vi altid går til når der skal bages kage (link kommer sidst i indlægget!).

OG KAGERNE!!!

OG LAD OS LIGE TALE OM PYNTEN!

REKLAME FOR WWW.FESTSTEMNING.DK

Merle havde bestemt at temaet var Enhjørning. Jeg fandt den fine helt nye webshop FESTSTEMNING, som med deres fine ting passede perfekt til vores fest for Merle. Nemt kan man sidde derhjemme og shoppe fine ting. Vælge imellem de fine ting. Vi gik ALL IN på alt med enhjørning, også fordi vi holder fødselsdag for pigerne i Merles klasse fredag også. Og dermed kan vi jo ligeså godt lade det hele hænge oppe! Vi fandt fine swirls til loftet, fine honeycombs og luftige pompoms. Jeg tager lidt flere billeder af det fine pynt, og især den fine HAPPY BIRTHDAY BANNER, på fredag! I skal simpelthen glæde jer! Det er så fint jo! 🙂

JEG BLEV HELT RØRT OVER AT FAMILIE OG VENNER SOM ER FAMILIE VAR SAMLET FOR MERLE!

Jeg stod ude i køkkenet og smilede med tårer i øjnene. Der var bare en dejlig varm stemning, fyldt med grin og spas! Lige som en fødselsdag skulle være! Folk blev og hyggede så længe de kunne nu hvor det var en søndag, og ugens logistik jo startede dagen efter 🙂 Og Merle kaldte på os da hun blev puttet. Vi gik begge op, og Merle smilede og sagde tak for den bedste fødselsdag hun havde haft. Og så smelter man da liiiiige en ekstra omgang!

FIND OPSKRIFTEN PÅ ENHJØRNINGE KAGEN HER HOS COPENHAGEN CAKES!

KØB BOGEN MED REGNBUEKAGEN AF LIV MARTINE HER!