Søg
Close this search box.

DEN FORFÆNGELIGE MAND – UNDERDRENGE.DK KONKURRENCE!

image

INDEHOLDER REKLAME (men meningen er min egen 🙂 )

Jeg er doven. Altså ikke sådan med alt (for meget høhø) men med 1 ting især. Jeg gider ikke bruge tid på at købe underdrenge / underbukser / underhylere. Jeg køber andre ting – nuvel – men ikke det. Det er gaven jeg hadede at købe til min far (sammen med sokker) MEN som jeg nu selv smider på MIN ønskeliste. Det ender ærligt med lidt ærgerlige underdrenge. Uden at blive alt for TMI (too much information ps) så er der nød til en ændring i min strategi. Den forfængelige mand skal ændre retning – og jeg har fundet den perfekte retning : VELKOMMEN UNDERDRENGE.DK En hjemmeside som gør det nemt (og fragtfrit ps) at udskifte underdrengene når de bliver for ærgerlige – hmm måske endda lidt før HAHA! Hjemmesiden har de vigtigste mærker, og jeg er ret tosset med deres 3 pak løsninger fra HUGO BOSS f.eks. Derudover har de en mængderabat løsning som giver flere procenter jo mere du køber, OG jeg fik Bülow lakridser i kassen også. Kort sagt jeg er solgt! Hjemmesiden har været online siden 2012, og har både underbukser til voksne og voksende. Jeg har optur OG jeg har endnu mere optur over at måtte lave en konkurrence!!!

KONKURRENCE TID! 

VIND ET GAVEKORT PÅ 1000KR TIL UNDERDRENGE.DK

Alt du skal gøre er følgende.

#Hop over HER! og tjek deres udvalg ud 

#Kommentér her nedenstående hvilket mærke du ville bruge gavekortet på

# Følg min blog

OGSÅ KØRER BUSSEN!

Jeg finder en vinder Søndag d 7/8 kl 22.