Søg
Close this search box.

EN WEEKEND FULD AF SUPERHELTE!

REKLAME FOR DISNEYLAND PARIS / INVITERET PÅ PRESSETUR

ORV HVOR HAR JEG GLÆDET MIG TIL AT FORTÆLLE JER OM DEN HER WEEKEND!

Som flere af jer med garanti har fulgt med og bemærket, så har vi været superhelte i weekenden! Og som i måske nok også har fornemmet så har det været OPTUR!! som i helt vildt magisk optur. Disneyland Paris, lancerede en verdenspremiere i weekenden. Nemlig deres MARVEL SUMMER OF SUPER HEROES ! Og som altid er det fuldt gennemført OG udført ned til mindste detalje!

MEN VI STARTER LIGE FRA STARTEN…

Vi blev hentet i CGD lufthavnen af en minibus og en secret service agent (nærmest). Han kørte os til vores destination – Disneyland Hotel (som vi kalder det lyserøde). Der blev vi ledt op i et SUUUPER HEMMELIGT TOP SECRET rum, hvor vi blev scannet og budt velkommen til hulk cupcakes, Spiderman kandiseret æbler (hvilket alle er en del af temaet I Walt Disney Studio Parken) frisk frugt, drikkevarer OG vores mission i weekenden. Den ene mission bestod i middagen om aftenen. Og det var ikke en hvilken som helst normal aften i Disneyland Paris (hvis de findes) vi skulle nemlig prøve SIGNATURE MARVEL PACKAGE!

JEG SNAKKER OM SIGNATURE MARVEL PACKAGE!

Disneyland Paris passer altid godt på os, og sørger for at vi får den fineste oplevelse. Men denne gang prøvede vi deres Signature Marvel Package, som man kan bestille helt frem til d 28/9. Henover sommeren og sideløbende med deres 25 års jubilæums fejring, kører det fantastiske MARVEL SUMMER OF SUPER HEROES tema i Walt Disney Studio Park. Den superseje park der ligger ved siden af den klasiske park. Mine døtre har OPTUR over studio parken, og det er med temaer fra Aladdin, Find Nemo, Toy Story, Ratatouille og nu også ALLE de seje Marvel karraktere! Og med det tema kan man booke denne sehe SIGNATURE MARVEL PACKAGE!

OG HVAD BETYDER DET SÅ HELT PRÆCIST?

JA altså udover disse ovenstående fantastiske kager, så er der en overdådig amerikansk buffet, mad i AVENGERS TEMA med HULK grønne burgere, hotdogs, en kæmpe (som i kæmpe) buffet. Wraps med AVENGERS logo på. OG OG OG så tilbage til deres kager – som jo naturligvis OGSÅ er i tema HØHØ (ok donut var bare donut… men amerikansk stadig dog!)! Derudover fungerer det sådan at man får et specielt foto øjeblik med ikke EN men TRE AVENGERS. Nemlig Thor (med det pæne hår), Black Widow (som var pænt… lækker og pæn lad os være ærlig) OG Captain America (som min hustru absolut ikke hadede synet af og jeg citerer “altså der skal jo noget krop til at fylde den dragt ud. Den kan du ikke skruge dig ned i skat” citat slut……). BEMÆRK at det er udelukkende i denne specielle middags pakke at man får muligheden for at få taget billeder med ALLE disse tre fantastiske (og flinke) superhelte! Alt sammen sat sammen til en MARVEL FANTASTISK AFTEN! (ja jeg er exited…). Denne pakke booker man sammen med sit ophold, og gælder alle hotellerne i parken (ikke Villages Nature Paris dog)!

FAR TIL FIRE PIGER GÅR TIL FILMEN?

Ja og mega nej! Under vores pressetur, skulle vi optage en lille fin film som jeg glæder mig til at dele med jer herinde og på instagram. Det er en film som handler om superhelte og naturligvis mine døtre og familien i Disneyland Paris. Jeg er mega stolt over at blive valgt til denne opgave, og kan kun gentage at jeg glæder mig til at dele mere med jer når jeg kan. I mellemtiden kan i tjekke min story ud på instagram som jeg netop har samlet i højdepunkter på min forside. OG se de her seje BEHIND THE SCENES billeder som PAPAHUSTRUEN skød af de tre store og mig. Noomi var bange for Black Panther (og det var jeg også lidt haha)…

LÆS MERE OM SIGNATURE MARVEL PACKAGE HER!

TJEK MIN INSTAGRAM UD HVIS DU IKKE KENDER DEN ALLEREDE HER!