Søg
Close this search box.

PROJEKT FAR KONTORPLADS (og en konkurrence!)

inbetweenblack-p

Indeholder reklame…

(KONKURRENCEN ER AFSLUTTET)

PROJEKT FAR KONTOR PLADS

ER SAT IGANG!

Ja vi er enige om at det lyder som om jeg er TUSIND år gammel. Ja det er der måske nogle der mener jeg er. NUVEL den lader vi ligge! Jeg har fået den blændende idé, at jeg vil lave repos pladsen til mit far kontor. Lidt mørkere møbler – måske en opslagstavle og min computer. Mest af alt fordi jeg bruger en del tid på at sidde ved den. Både når jeg skriver til bloggen OG arbejder hjemme (hvilket ifølge hustruen sker en del…).

OPTURS MØBEL INDKØB

FØLGER NEMLIG SÅ MED JO!

Og med det også jagten på den bedste pris. Jeg bliver enormt inspireret af instagram og følger en masse seje mennesker derinde. Et par af dem havde skrevet lidt om en hjemmeside der hedde BESTEMT.DK og med den hjemmeside fulgte en masse muligheder for at købe ting billigere, ved at byde på de ting man ønsker. Ja det lød for godt til at være sandt så derfor skulle jeg tjekke hjemmesiden ud! Jeg fandt den smukke &TRADITION IN BETWEEN SK1 stol i sort bejset træ og valgte at sende et bud afsted. Jeg kunne sagtens vælge at være urealistisk men sendte et realistisk bud afsted og endte med at få stolen med en god rabat i forhold til hvad jeg havde forventet! Penge sparret gør mig glad som tidligere beskrevet hehe!

MAN BESTEMMER SELV!

Når du har lagt buddet og en af de certificerede butikker vender tilbage med en godkendelse, kan du stadig fortryde. Jeg synes det her er lidt smart faktisk. På den måde kan man komme nærmere nogle af de smukke og ikoniske møbler og ting man skulle ønske sig i hverdagen. OG istedet for at løbe en masse butikker igennem, så klares alt fint og nemt inde på hjemmesiden.

JA JEG HAR OPTUR!

Og jeg har haft så meget optur at jeg skrev til teamet bag bestemt.dk – Den her fantastiske hjemmeside ville jeg dele med jer! MEN Jeg ville også fejrer at jeg skal til at indrette mit “herre kontor” så og sige. Herre kontor lyder sejere end far kontor måske MEN det er et sejt projekt som jeg glæder mig enormt meget til! Jeg fik pisket en stemning så meget op at de gerne vil udlodde samme stol som jeg har købt til en af jer dejlige mennesker som læser med her!

SÅ HERMED STARTER

EN NY KONKURRENCE!

VIND DEN SMUKKE

&TRADITION IN BETWEEN CHAIR 

I SORT BEJSET TRÆ. ALT DU SKAL GØRE ER AT HOPPE OVER PÅ DERES SEJE HJEMMESIDE OG TÆLLE HVOR MANGE STOLEMODELLER MAN KAN VÆLGE IMELLEM FRA &TRADITION. OG KOMMENTERER DET HER I INDLÆGGET!

DU KAN FINDE LØSNINGEN HER!

DU KAN DELTAGE EN GANG – OG KOMMENTAREN SKAL GODKENDES AF MIG INDEN DEN BLIVER SYNLIG PÅ BLOGGEN. JEG KOMMER FØRST TIL AT GODKENDE KOMMENTARERNE LIGE INDEN KONKURRENCEN SLUTTER.

KONKURRENCEN SLUTTER MANDAG D. 13/3 KLOKKEN 22:00

ER I KLAR TIL DENNE OPTURS KONKURRENCE?

(sponsoreret af bestemt.dk )

SÅ KØRER BUSSEN!