Søg
Close this search box.

HEJ HEJ WEEKEND!

img_3466

NEEEJ VI HAR IKKE RIGTIGT NOGLE PLANER…

Jeg hørte mig selv sige det til en kollega. Derefter fik jeg en uro. Jeg mener, jeg håbede at vi ikke havde så mange planer. MEEEN der tog jeg fejl. Vi har haft en vild weekend. Men ikke sådan – EJ jeg gider ikke lave noget mandag fordi jeg er så træt weekend, NEJ mere en EJ HVOR HAR DENNE WEEKEND VÆRET FANTASTISK! Jeg landede fra Oslo til tiden (til freaking tiden!!) Fredag, og vi hyggede indtil alle faldt om kuld. Hustruen skulle arbejde hele weekenden (føles det som) med 12 timers vagter fra aften til morgen, så jeg havde lovet at det nok skulle gå, OG at vi nok skulle være ude af huset så hun kunne sove det hun skulle sove…

HEJ LØRDAG!

Vi startede med Børnenes dag I Angulus butikken. De havde 20% på alle deres sko. Og eftersom jeg havde købt til de store allerede (panik vi skal til paris og de skal ikke have vinterstøvler på agtigt indkøb) så var det mini holdets tur til at få fodtøj. Professor støvler (Chelsea Boots hedder dette hjemme hos os), og kondisko (ja de hedder bare kondisko…). Nåede du ikke forbi så kig lidt på deres ONLINE OUTLET hvor der er seriøst FINE modeller meget nedsat Vi holdt tæt på og gik forbi verdens sejeste Nanna som er Guldsmed. Pigerne elsker at besøge Nanna (som er en gammel veninde og kollega fra Illum tiden ps…)fordi hun tager det hele helt ned til dem. Se her tøser se den her ring den ligner en ballon (og jeg har stress over hvor mange timer jeg skal arbejde hvis de bliver ødelagt!!! ARGH!) videre gik det til hallen hvor der var opvisning. Og jeg må indrømme at som jeg skrev lidt om i det nyeste CHRICHRI magasin ja så stod jeg også denne gang og fældede en tårer. Merle med hendes MGP dans og de store døtre som går til spring gymnastik. Jeg synes de er mega seje! Hustruen nåede ned og se med. Og vi tog den mega nemme og hentede mad udefra. Parents of the year

img_3501

img_3424

img_3428

HEJ SØNDAG!

Endnu en dag hvor vi skulle tidligt op. NUVEL det var fordi vi var inviteret til Galla Premiere på Dyrene i Hakkebakkeskoven. En historie vi nok alle kender og er vilde med “hip hurra for bamsefar!!!”. Da vi ankom var der figurer fra filmen og fortællingen over det hele. De snakkede norsk og døtrene forstod ikke så meget! En stor ting for Merle især var at Augusta kom! Hun har ikke set Augusta siden Fårup Sommerland turen sidste sommer MEN huskede hende helt klart! Gudskelov var Augusta ligeså glad for at se Merle, så det var et hit. Augustas mor er også ok at hænge ud med så det er heldigt nok… (hashtag nutidensmor.dk ) Filmen var tip top hyggelig og vi hoppede over på Espresso House og fik en – hvad der skulle være stille og rolig hyggelig snakke – kop kaffe. Det skete ikke rigtigt. Der var gang i døtrene og Augusta, i en sådan grad at jeg overvejede at finde bagudgangen og efterlade dem alle hos Johanne. Nuvel det var hyggeligt nok, og døtrene hyggede sig hvilket er vigtigst! Videre i dagens program! HEJ HEJ til Augusta og hendes mor. OG HEJ HEJ til en bil tur hvor døtrene forhåbenligt ville sove en smule… 2 ud af 2 sov meget, en sov lidt og den sidste lod som om. Det er good enough for me! Vi skulle ud til en naturlegeplads med skoleklassen. Sådan et af de der fælles ting man har når ens unger går i skole. Normalt er jeg ikke fan af disse ting, og det har taget mig lang tid at omfavne det koncept. MEEN det var mega hyggeligt! Snobrød og fri leg. De små tonsede rundt på pladsen og jeg synes selv jeg havde været TOP smart og medbragt termotøj – UDENPÅ deres fest kjoler de havde haft på til premieren om morgenen. Sno brød er hyggelige. Bålet vi bagte dem over var lidt glad for at ryge. Og det gjorde også at alt tøj og unger blev sendt i bad direkte da vi kom hjem…


img_3473

img_3477

img_3486

img_3481

NU SIDDER JEG SÅ HER…

Lige her med et glas cola og et smil over weekenden. For som sagt selvom den har været TÆT pakket og jeg stadig mangler at støvsuge (og finde det ene par termobukser som jeg ikke kan finde… WTF!) så har det være et KONGE weekend!

PSSST! Du kan iøvrigt KUN IDAG sparer 20% på alt termo tøj liiiige HER! men kun idag d 2/4…

HUSK!

At du kan vinde et gavekort på hele 1000 kr til PAW SKO LIGE HER!

At du kan vinde en hyggelig aften hos TGI FRIDAYS LIGE HER!