Søg
Close this search box.

FARVEL WEEKEND – SIKKEN EN DEJLIG WEEKEND!

image

På denne søndag aften sidder jeg helt mutters alene med et smil på læben. Et smil på læben fordi den her weekend faktisk har været pisse hyggelig! Og mutters alene, fordi ungerne sover – og hustruen også gør (hun skal på nattevagt liiige om lidt). Fredag startede rigtigt fint med at min hustru ikke skulle arbejde alligevel. Det er ikke så tit at det sker når man er jordemoder – så vi tog imod den mulighed med kyshånd. Jeg fik så ordenligt trådt i spinaten med at komme pænt meget senere hjem end jeg havde lovet (yep det var nuvel et tema for mig i sidste uge… not good – not good at all!). Men da jeg kom hjem kørte fredagen som den skulle. Disney sjov, fredags slik og det fantastiske i at måtte være længe oppe. Ligge på deres fold ud madras og se med. De falder stadig i søvn kl 20.11 men de føler de får lov til det helt store! Små pus:)

Lørdagen gik alene med tøserne – hustruen arbejde. Vi hyggede og spillede wiii imens jeg forsøgte at lave lidt gøremål herhjemme. Jeg er lidt (ok læs meget) distræt. Jeg VIL rigtigt gerne hjælpe med lidt hus gøremål derhjemme MEN jeg finder altid nogel svinkeærinder (læs INSTAGRAM/BLOG/FACEBOOK/SNAPPEN (er du vimmer snappen kan tage tid)) som gør at jeg når ingen ting. Overhovedet. Jeg fik den blændende ide at vi skulle inviterer mormor og morfar til aftensmad. DEJLIGE mormor og morfar ville gerne komme og det var dejligt! Omend det bare var til pasta kødsauce, og købekage 🙂

image

image

Normalt er tøserne oppe og toppedes og de er stride ved hinanden. Men lørdag var simpelthen så hyggelig. Også selvom jeg var alene med dem den første del af dagen 🙂 Jeg ved godt jeg har skrevet det før men tanken om at jeg godt kan klare tøserne solo er sgu optur for mig. Ikke fordi jeg ikke tror på mig selv (ok engang imellem tror jeg ikke på mig selv som far), mere fordi jeg ikke altid har rutinen, på samme måde som min elskede hustru 🙂

Lørdagen var også optur da mit interview med JyllandsPosten, kom online. Jeg havde intet hørt tilbage og pludselig sendte folk mig links og high fives. Læs lidt om det HER 🙂 Det er stadig lidt sjovt at min historie er sjov for andre at skrive om. Det er lidt underligt det her blogger noget…

image

Idag søndag har gået med praktiske gøremål UDENFOR. Altså en brænde stak som vi fik leveret sidste (hmm var det forrige) weekend. De er nu kørt i brændeskuret. Tøserne ville gerne hjælpe og synes det er sjovt når der sker noget andet. Hustruen var ude og få ordnet vipper, og vi lavede morgenmad til hun kom hjem (altså second breakfast som vi kalder den herhjemme ps). Solen har været oppe og vi nyder virkeligt terrassen og haven nu hvor vi kan. Det bliver åbenbart fantastisk vejr i den næste uge. Hvilket jo er godt – HVIS MAN IKKE ARBEJDER ALTSÅÅ!!!! hahah 🙂 🙂 😉

HVAD HAR I LAVET I WEEKENDEN?

A

image image

TAK FORDI DU LÆSER MED!!

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM

🙂