Søg
Close this search box.

SER VI SAMME SKAM?

OKAY NUVEL JEG BLIVER IKKE POPULÆR AF DENNE POST…

Jeg er af typen som ikke bare har en mening om noget jeg ikke har sat eller hørt. “ej det nye Rasmus Seebach album er nedern” – jeg lytter til det og danner min egen mening.. Hver sin smag.

Nu er der så sket et eller andet som ikke er sket længe. ALLE Folk SKAM ser en norsk serie der hedder “SKAM” (see what i just did there hehe). ALLE folk taler om den som om at den er den vildeste serie. NOGENSINDE. Den er revolutionen af tv serier. ALLE kan forholde sig til den. Hmm Jeg har ikke rigtigt haft tid til at se den men den anden aften da jeg var i Stockholm startede jeg så.

JEG VED IKKE RIGTIGT HVORDAN JEG SKAL SIGE DET MEN…

Jeg er ikke skide imponeret – ENDNU. Jeg synes skuespillerne spiller dårligt. Jeg husker dårligt deres navne, og serien fanger mig slet ikke. Lad mig forklare. Jeg er normalt til teenage drama serier. Der er altid lækre kvinder i de serier – og det er nemt tv at se. Jeg har IKKE på forhånd bestemt mig for at denne serie ville være nedern. Jeg var sikker på at den var TOPPEN! MEN pludselig var den det bare ikke. Alle folk snakker om den 3. sæson. Marie Jedig, Christina Barré og alle om den nye sæson. De kaster om sig med udtryk som får MIG til at føle mig gammel haha. Nuvel 36 vintre er det også lidt tid siden at gymnasie tiden (eller handelsskolen som jeg gik på ps) var i mine tanker.

 

JEG HOLDER UD OG FORTSÆTTER…

For det får jeg at vide at jeg skal. OG jeg håber den bliver bedre.

HVAD SYNES I OM SERIEN?