Søg
Close this search box.

5 TING JEG LÆRTE I EN ENKELT OFFLINE WEEKEND!

OK JEG ER IKKE STOLT OVER AT DELE DENNE LISTE MED JER!

Men lad os være ærlige. Det er vigtigt at øve sig i at være offline. Dog tror jeg faktisk det handler (for mit vedkommende) om at have BEDRE PLI omkring det at være online. For mig. Det betyder, mit online liv er så stor en del af min hverdag. Det er sådan at jeg, som i kan læse nedenfor på min liste, blev opmærksom på hvor stor en del instagram og blog og hele den her FAR TIL FIRE PIGER maskine er i vores og mit liv. Men jeg tror absolut at det er vigtigt at vi deler disse tanker med hinanden. Og deler ærligt hvor svært det kan være at være offline. MEN også italesætter hvor vigtigt det er! OK here goes min liste! DONT JUDGE PLEASE 🙂

1/

JEG VAR MEGA DÅRLIG TIL AT VÆRE OFFLINE

Og det er en af de vigtigste findings jeg har fået fra denne weekend. Online er så normal en del af mit liv. Normalt eller ej 🙂 Jeg blev presset over at lukke helt ned. Jeg tror jeg har fundet formlen i stor stil efter denne weekend!

2/

JEG KAN IKKE LADE VÆRE MED AT TJEKKE INSTAGRAM

ÆRLIGT jeg tjekkede instagram 3 gange. ok 5…

3/

JEG NØD AT KUNNE TAGE BILLEDER OG DEREFTER LIGGE TELEFONEN FRA MIG

Og det er netop min pointe! Jeg skal være bedre til at have ONLINE PLI overfor mig selv men ALLERMEST for min familie! Jeg kan godt tage billeder i øjeblikket og poste senere.

4/

JEG BEHØVER IKKE AT VÆRE ONLINE HELE TIDEN

Ja det virker måske lige til. Men jeg kan altså godt lide at skrive sammen med jer og være til stede for jer der bruger jeres tid på min familie og mig. MEN i behøver jo ikke at få svar 3 sekunder efter i har skrevet…

5/

JEG SAVNEDE AT LAVE STORIES ISÆR

Ligegyldigt om jeg var i Brugsen, eller rendte rundt ude i haven, ja så savnede jeg at “snakke med jer”. Ser i, jeg føler at det er det jeg gør med mine stories på instagram. Jeg snakker med jer. Især fordi i er så mange der svarer og deler jeres tanker! Stories er en KÆMPE del af min instagram verden. Og det savnede jeg allermest!

SKAL VI AFTALE ONLINE PLI?

Har i noget der er svært for jer med alt det her online hejs?