Søg
Close this search box.

#SFS – SKAL VI STØTTE VORES BØRN I ALT?

#SFS – SØNDAGS FORÆLDER SPØRGSMÅLET ER TILBAGE!

Og jeg indrømmer gerne at jeg har savnet det indlæg herinde. Indlægget hvor vi – I GOD TONE (som altid) snakker om et emne. Og denne gang udspringer dette emne fra XFACTOR. Ser i, jeg forstår godt (som en der selv har deltaget i programmet) at man kan have drømme. Jeg kan sagtens se, at ens unger kan blive forblændet af muligheden for at prøve deres drømme af. MEN! Hvad nu hvis de ikke har talent? Skal man så bare støtte dem og tage ørepropperne i (i det her xfactor tilfælde). Jeg så hvordan forældrene var stolte over deres børn. Det kan sagtens være at de hørte noget andet end jeg hørte. Jeg ved at der kan være pres på ved sådanne produktioner, OG auditions. MEN MEN MEN ville i ikke sige til jeres børn, hvis de var dårlige? Altså ikke sådan DU ER MEGA DÅRLIG SKAT – men mere sådan MÅSKE SKULLE DU PRØVE DEN HER TING AF OGSÅ? Jeg vil virkeligt ikke lyde som et røvhul, og som worst parent of the year. Men hjælper vi vores børn ved at lade dem være i troen på at de er gode til noget – som de så ikke er?