Søg
Close this search box.

# NERDALERT – STUDIO ARHOJ

image

Jeg var så heldig at være inviteret til en nørde rundvisning hos fantastiske Studio Arhoj. Anders som er mastermind og fantastisk dygtig viste rundt. Nuvel jeg kom svedende løbende ind – forsinket (ok mere forsinket end jeg havde ville være) – og fulgte hurtigt med.

Jeg kendte ikke til Anders og hans eventyrlystne vinkel til hans håndværk og glasurens unikhed. Da jeg var til Kähler fremvisning sidste sommer fremlagde han hans første samarbejde med dem. Derigennem begyndte jeg at stalke (hej Instagram) deres smukke ting. Jeg vil mene at deres tilgang til design og humor burde give alle mulighed for at finde noget man vil kunne lide. En del kender deres spøgelser (som jeg havde set før også hos HAY som sælger dem bl.a.) mens jeg kender deres designs udfra den legesyge brug af glasur. Glasuren som aldrig bliver helt ens.

image image

Derudover har de som noget nyt (for mig) produceret TRÆ totem kasser som er opbevaring. De koster under 200 kr og straks så jeg hvordan de kunne være smykkeskrin til døtrenes ret store smykkesamling. Check den ud HER!

image

Udover at være samlet med de sejeste bolig formidlere så er det enormt givende for mig at være i the mothership. Altså der hvor tingene også står uden glasur. Der hvor man ser hvor meget håndværk der er i netop deres designs.

image

Kender i Studio Arhoj?

TAK FORDI DU LÆSER MED!

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM