Søg
Close this search box.

SOVEVÆRELSES MINI MONTANA MAKEOVER

MONTANA NUURA

VI HAR LAVET EN MINI  MONTANA MAKEOVER I VORES SOVEVÆRELSE!

reklame for MONTANA

Længe har vi begge været lidt trætte af de sengeborde vi har haft i mange år nu. Og jeg må indrømme at den stil ikke var den vi har mere. Og da vi så de smukke Montana Panton Wire i den limited MAT 24 karat guldbelagt metal, var vi solgt! Vi har faktisk en af de første i blank guld stående nede i stuen (ved gyngestolen fuld af boligmagasiner) og er vilde med designet – og at det er et luftigt og især ikonisk møbel!

Vores tidligere sengeborde har stået på gulvet, så udover at vores gulv nu har fået synligt mere luft så er vi også vilde med at rummet faktisk virker større 🙂

MONTANA NUURA

direkte link til produkter kommer nederst i indlæg…

SE DEN SMUKKE HVIDE MARMOR TOPPLADE!

Udover de smukke 24 karat mat guldbelagte wires, har vi sat en hvid marmortop plade (også fra Montana) på toppen. For at tilføje yderligere luksus, dog også for at have en kontrast på sengebordet. Og som du jo nok ved så er vi faktisk ret glade for marmor herhjemme. Endnu et ikonisk materiale som udover at være smukt også bløder op med sine smukke streger.

VI ER SIMPELTHEN SÅ GLADE FOR DE NYE DETALJER I VORES SOVEVÆRELSE!

Og det viser også at man med ganske få detaljer kan ændre et rum, og tilføje en luksus jeg synes der absolut er behov for i disse tider!

Se meget mere til de smukke Panton Wires HER!

MONTANA har også et opturs tilbud lige nu på deres ikoniske reoler HER!