ALDRIG GÅ NED PÅ UDSTYR!

image

SPONSORERET

Jeg var i haven i weekenden. Sådan en hurtig tur (gudskelov) men dog stadig i haven. Jeg er aldrig klædt super på til have arbejde eller arbejde med huset. Ender altid med at tage på genbrugspladsen i Gucci sneaks og tøj der ikke egner sig til det jeg laver lige der. Jeg har en god kammerat, i ved, ham der typen som aldrig går ned på udstyr. Han kunne aldrig drømme om ikke at være klædt på i arbejdsbukserne og arbejdsskoene med sikkerhedssnude (og ja det hedder de med garanti ikke haha). Jeg husker hans blik på mine Gucci sko da vi stod på metalplasen (som han introducerede mig til PS – et sted der betaler for vores metal skrald!!! OPTUR) og han grinende spurgte om jeg ikke havde andre sko? Øerhm hvilket jeg ikke havde på det tidspunkt. Og de var jo også af ældre dato iøvrigt. NUVEL hvor om alting er så stod jeg i weekenden i haven. I mine gummistøvler (en nyere gave fra hustruen) og tænkte over om det var tid til at skifte ud til det rigtige tøj. Skifte til de rigtige par arbejdsbukser og et par rigtige sko fra Engelbert Strauss! Tænk på de anderkendene blikke jeg får på genbrugspladsen. Tænk at jeg måske endeligt vil føle at jeg er klædt ordenligt på til arbejdet i haven og på stigen op ad huset. Tænk hvordan mændene i den lokale planotrama ville give high fives! NU kan jeg endelig vise at jeg som mand heller ikke går ned på udstyr (i haven) og battle med min kammerat om hvem der har de nyeste arbejdsbukserne!

image