Søg
Close this search box.

#LORTEFAR NU PÅ TUR?

#LORTEFAR

ÅH DET HAR VÆRET LIDT TID SIDEN MEN IDAG VAR HAN TILBAGE… 

Jeg har været ved siden af mig selv hele dagen. Har været kort luntet. Nederen med nederen på. Jeg har været sur, og været verdensmester i fejlfinding. En rigtig dejlig far og husbond idag. ÅH sådan en dag hvor ingen kan gøre noget rigtigt! Sådan en dag hvor jeg har været mega skizofreni. Grinet det ene tidspunkt, for efterfølgende at blive sur på døtrene. Idag har der været intet overskud. Jeg er ikke stolt forælder idag…

SNAP THE FUCK OUT OF IT…

Ja undskyld sproget. Men det er præcis det der skal ske! Jeg er på den fineste mini ferie med min familie, og jeg har bare været sur. Pis ogs… Jeg har valgt at trække vejret. Imorgen er en ny dag. Aftenen blev afsluttet hyggeligt og imorgen er en ny dag… Fik jeg sagt at imorgen er en ny dag? Det er så dumt med #lortefar stemningen for hustruen overfungerer i det også. Hun forsøger at glatte ud. Hun kører foran mig med det vildeste curlinggear. Imens jeg leder efter en diskussion…

IDAG HAR IKKE VÆRET EN GOD DAG…

MEN IMORGEN ER EN NY DAG…

TAK! Tak fordi jeg må lette mit hjerte herinde uden i kaster mig under bussen…. Godnat…