Søg
Close this search box.

ET KÆMPE VELKOMMEN TIL MIN HP DRAGONFLY ELITEBOOK!

annonce for HP EUROPE

VENNER JEG NØRDER

FOR VILDT DISSE DAGE!

Før jul husker du måske at jeg var til et HP event for lanceringen af den nye topseje, toplette og topsmukke (med meget mere) HP DRAGONFLY elitebook. Jeg fik til eventen lov til at nørde med Kristina fra HP samt have Dragonfly i hænderne. Og med et var det klart at denne opturs premium elitebook var perfekt til mit nye selvstændige virke.

  • Med udvidet sikkerhed (meget mere nørderi om HP secure snart!)
  • Med den smukke og midnatsblå silkematte magnesiumcase, lavet i ET stykke magnesium (og med sin egen pantone farve “DRAGONFLY BLUE” – elsker det!!) er Dragonfly sin helt egen!
  • Bang & Olufsen højtalere (et stort JO TAK herfra)
  • at Dragonfly kan blære sig med en vægt på under 1kg bliver den min allerbedste favorit elitebook on the go.

Ja jeg er så heldig at jeg har fået mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med denne opturs elitebook, og teste den de næste måneders tid.

HEJ #hpDRAGONFLY

Med både hjemmekontor og kontor i byen, er det alfa omega at jeg har et arbejdsredskab med som ikke vejer meget, og omvendt indeholder muligheder for at arbejde på kryds og tværs af både blog job samt mit andet kreative virke som visual merchandising konsulent. Jeg får mulighed for at teste den fantastiske touchscreen samt pen i kreative møder hvor jeg skal tegne kreative tegninger (måske af nye designs til min webshop), mulighed for at arbejde mere struktureret med alt min online virke – som i en periode har kørt via iphone (og lidt ipads) hvilket ikke har været optimalt. Nu har jeg denne følgesvend af en opturs elitebook med mig under armen når jeg er på vej, og det er uden nærmest at mærke den er med mig!

Læs meget mere om denne fantastiske nyhed fra HP lige HER!

Her nedenfor ser du billede fra eventen. Ja jeg stod med HP DRAGONFLY som holdt jeg min baby. Og jeg glæder mig til at den bliver en del af min hverdag. Hver dag. Jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med dig. Skriv endelig hvis der er noget du ønsker at vide!