Søg
Close this search box.

VIND 6 MÅNEDERS HAYU HER

REKLAME HAYU NORDICS

JEG HAR ET PÅSKEÆG TIL JER ALLESAMMEN!

Eller, okay jeg har et påskeæg til EN HELDIG VINDER! Ser i, jeg har fået lov til at udlodde en af de ting som er en klar guilty pleasure for mig. Amerikansk dramatisk reality show. ON DEMAND. og det er nærmest lige efter det er vist i USA. Det er optur. Det er vildt. Det er kardashian, når det er bedst. Påskeferien havde jeg tænkt skulle bruges på netop dette amerikanske flødehorn af en reality fest. MEN sådan blev det ikke – desværre. MEN MEN MEN. Det gør jo ikke at I ikke skal have muligheden. HayU Nordics har givet mig mulighed for at udlodde, er i klar?

6 MÅNEDERS GRATIS HAYU!!!

Og alt i skal gøre for at deltage er at følge min blog og kommentere her i indlægget hvem din favorit reality person er!

VINDEREN FINDES OM EN UGE! GO GO GO!

LÆS MERE OM HAYU HER!