Søg
Close this search box.

JEG ER TILBAGE!

image

 

Jeg har haft første dag “tilbage” på arbejde og ville også lige sige “HEJ” herinde! Ser i – jeg har været i Madrid med mit arbejde på den årlige ledertur, som tidligere har været i bla Berlin, London og Paris. Jeg har været sammen med mine leder kollegaer og haft en fantastisk tur. Dette har også gjort at jeg ikke har blogget herinde – og det er jeg ked af! DOG skal det siges at jeg har haft en fantastisk fest i Madrid (i har måske fulgt lidt med på insta stories og snappen… høhø) Idag kom dagen så. Jeg er tilbage og nåede at give lidt gaver til tøserne, købt på Museum De Prado. En bog om forme til Noomi musen og en Pantone bog med et tons af klistermærker (i farve orden nuvel). Jeg er vild med børne bøger man finder på museer – og købte også bøger med hjem fra London sidste år.

image

Jeg har en tendens til at købe gaver med hjem når jeg er væk – dog ikke altid. Det kan jo ende med at ruinerer mig haha! Madrid var virkelig en overraskelse for mig OG jeg kommer med garanti til at skrive en del om min tur senere! Faktisk ville jeg bare lige tjekke ind her til aften og sige “HEJ” som sagt. Jeg kan godt lide at melde ud hvad jeg laver, som i ved. Jeg hentede de største døtre i skole og nød gåturen hjem med historier om dagen og snak, indtil jeg koldtsvedende måtte erkende at jeg havde glemt nøglen derhjemme. YEP jeg havde IKKE NØGLE MED! nuvel panikken spredte sig. Nuvel jeg kunne se hvordan vi havde et problem med at nå sommerfesten i børeneren med mad i huset. Hvordan vi havde problemer med at sove indenfor generelt – når hustruen kom hjem over midnat… OK jeg ringede til mormor og spurgte om de havde nøgle. Det havde de. YAY! men de var langt væk og jeg så pludseligt at vinduet i stuen var åbent. Ved en fejl (TAK UNIVERS!) kunne jeg “bryde ind i vores hjem”. Jeg ringede til vores alarm selsab som grinede (tak) men samtidig sagde at de havde hørt værre historier! hmm… Jeg hoppede op på havemøbler og fik mig kæmpet mig ind igennem vinduet med to måbende døtre udenfor som var lidt utrygge ved mine bevægelser… VI VAR INDE!! Vi sluttede dagen af med sommerfest (med sol wooow) i børneren og vuggeren. Det var en hyggelig afslutning på en god dag! En eventyrlig dag

Jeg har optur over min hustru som lavede mad klar (lækre sandwiches og grøntsags stænger) OG gjorde madpakker klar også! Det gør jo at jeg (uden massiv stress sved på panden) lige kan tjekke ind her. Jeg håber i har haft en dejlig uge SO FAR. Hav en fantastisk aften allesammen!

2016-09-01 18.48.33

TUSIND TAK FORDI DU LÆSER MED

🙂 A