Søg
Close this search box.

DEN FORFÆNGELIGE MAND – TRÆNING HVAD SKETE DER?

image

Jeg ville ønske at jeg kunne skrive at jeg var en TRÆNINGS ROCKSTAR! Jeg ville ønske at jeg bare styrede hen imod vaskebræt. Sandheden er at jeg har haft en trænings nedtur. Jeg kunne sagtens give seje Camilla Malmberg skylden (hun har været enormt egoistisk og rejst enormt meget!), eller mit travle arbejde (som har været enormt egoistisk og rejst meget!) MEN nej – det er udelukkende min skyld. Jeg har hellere ville spise end løbe. Jeg har hellere ville instagramme end løbe. YEP jeg ville ikke løbe, dyrke TRX i min have (som jeg ellers kan og burde). Jeg har simpelthen været et fjols. Jeg har måske også haft brug for en pause, og ikke kunne overskue alt det der skete lige nu. En blog med fantastiske læsere, arbejde som går AMOK lige nu, og familie og fødselsdage.

MEN NU skal det være slut. Jeg skal til hele 2 trænings timer idag senere. Jeg vil nu starte forfra. Jeg vil gøre mit bedste på at være en sundere Far, og en stærkere far. Min krop bliver jo heller ikke yngre – og jeg fylder 35 år til December. Det i sig selv er jo ikke OLD gammelt nuvel, dog mener kroppen noget andet.

HVAD GØR I SEJE MENNESKER? HVORDAN HOLDER I TRÆNINGSGLØDEN VED LIGE?

TAK FORDI DU LÆSER MED

🙂 A