Søg
Close this search box.

LORTE FERIE VEJRS KARMA!

image

Vi har sommerferie. Ja det er skønt og fantastisk MEN udfordringen er at vi altid har dårligt vejr! Så det vil sige at vi de sidste 3 år har holdt sommerferie i gråvejr OG når vi så er tilbage på arbejde så kommer solen og glade dage. NÅR VI ER TILBAGE PÅ ARBEJDE!! Snak om seriøst dårlig sommerferieKARMA! Jeg fanger mig selv i at surfe Take Offer for det helt perfekte tilbud eller drømme mig væk til dengang vi var i thailand i august måned. Eller Bali, eller bare en dejlig græsk Ø?? Tjekker afbudsrejser (som nuvel stadig bliver en kende stor udgift for vores storfamilie) og håber på at finde den perfekte udvej til den grå danske sommer. Jeg er træt af den danske sommer. Vi har allerede været på en fantastisk tur til nordjylland (hvor vejret var liiidt til den grå side, læs om det HER! ) og været til Cirkus Summarum (mere om det imorgen ps) OG imorgen går turen til Knuthenborg med mormor og morfar, og det blir skide hyggeligt. Men igen er der lovet gråvejr. Jeg ved det, jeg ved det – gråvejr er bedre end regn. MEN det ville være så fantastisk hvis vi kunne få nogle fantastiske dage i haven med badebassin og solbadning. Jeg ender jo med at være blegere end da jeg var på arbejde (en fakta og ting der før er sket også!! ARGH!!). Jeg mærker min pres over andres ferier – kortvarigt inden jeg får varme og smil over deres rejseri. Men hvor ville det være dejligt at være et sted hen hvor solen skinnede og all inclusive var i nærheden. Jeg synes ikke jeg er urimelig haha! Jeg forsøger at tænke på aftalen om at vi sparer sammen til en november tur med ungerne. En uge måske til Dubai eller et andet varmt sted. Jeg har virkeligt brug for det iår. Nu hvor jeg ikke har nogle rejse planer så vil jeg da super gerne høre om jeres!

HVOR SKAL I HEN I ÅR?

TAK FORDI DU LÆSER MED!

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM