Søg
Close this search box.

EN FANTASTISK SPONTAN AFTEN EFTER EN LANG REJSE…

REKLAME FOR JUSTEAT.DK

MORMOR OG MORFAR HENTEDE OS I LUFTHAVNEN…

Og vi vidste at dagen skulle være i lavt tempo, efter vi fløj fra dubai. Det var ikke meget vi sov, og jeg havde allerede tænkt tanken, at vi skulle hente noget lækkert sushi, og hygge med familien. OG det indeholder naturligvis også mormor og morfar. Det er klart at de skulle hygge med os, nu hvor vi ikke havde set dem i lang tid (en uge nuvel). JustEat er en ny oplevelse for os. Mest fordi jeg tidligere har forbundet den med tarvelige pizzariaer, og usundt mad. Men på det sidste har jeg fået øjnene op for deres koncept. På jobbet får vi mad fra steder som WOK SHOP eller STICKS & SUSHI. Der er mulighed for lækre salater, og både mulighed for at få det leveret. Eller hente selv.

OPTURSSUSHI ER FAKTISK LIGE RUNDT OM HJØRNET!

Og selvom man skal hente så er det bare SUPER nemt at bestille det hele online, og derefter kører 10 minutter efter maden. Døtrene er begyndt at omfavne sushi tanken også. Og desværre betyder det så at de også skal spise sushi. MEN det er optur at de gerne vil spise andet end pizza altid høhø.

JEG ER VILD MED DEN HJÆLPENDE HÅND!

Og jeg er vild med at hente takeaway mad, også når man har gæster. Faktisk især når man har gæster. Mormor og Morfar nød sushi med os og vi havde tiden til at snakke og være til stede, uden at være i køkkenet alt for meget. Det koncept tror jeg skisme vi skal bruge noget mere faktisk!

BRUGER I JUSTEAT.DK?