Søg
Close this search box.

FREDAGSSLIK PÅ EN ONSDAG?

img_3813

sponsoreret indlæg

JEG VED DET GODT! DET ER ONSDAG…

Men Påskeferien startede for mig IDAG – og selvom hustruen ikke er hjemme så fejrede vi MIN ferie idag. Jeg havde købt fredags slik og fundet – i min bog lækkert slik. Nu er det så sådan at vi åbenbart har lidt forskellig smag herhjemme. Så det er godt der var lidt at vælge imellem. Jeg fandt slikket i KIOSK afdelingen hos EMMA – I husker nok hvordan jeg skrev om dette tidligere ( læs mere HER! ) og jeg indrømmer gladeligt at jeg stadig shopper derinde nu og da. Denne gang var det fredags slik (og mine trofaste red bulls ). Jeg er vild med www.emma.dk og vild med alt det forskellige man kan finde derinde.

img_3812

IGEN VAR DER BESPARELSER!

Ser i, Emma har et koncept hvor man kan sparre op til 85% på alt fra deodoranter (som vi alle behøver) til lækre dufte (som vi alle burde behøve) og slik (som lige nu er mega påske lækkert ps) og husholdningsmidler. Jeg vil sige at jeg bliver overrasket over de ting der er derinde. Ok jeg smed et par Happy Socks i kurven også bare fordi de havde en god pris!

NÅ MEN TILBAGE TIL MIN AFTEN MED DØTRENE!

Vi fandt en gammel optaget DisneySjov frem og legede at det var fredag! På med nattøjet og alle sammen klemt sammen i vores lille sofa. OGSÅ var der dømt hygge! Og vi hyggede selvom der var lidt brokkeri over de mange lakridser (som jeg kan lide ps!) men vi hyggede og fejrede at det var PÅSKE FERIE FRAAAA NUU AF!

img_3816

læg især mærke til Merles fyldte kinder med slik hahaha 🙂

MEN DET STOPPER IKKE DER!

Ser i Fordi jeg har sådan optur, så har jeg fået lov til at udlodde et gavekort på hele fantastiske

500kr

til www.emma.dk

ALT DU SKAL GØRE ER AT SKRIVE HVAD DU VILLE KØBE DERFRA.

VINDEREN FINDES D 15/5 KL 22:00

ER I KLAR?

GOOOOOOOO!

VINDEREN ER FUNDET OG VINDEREN ER

METTE WEST!

TILLYKKE!!!