Søg
Close this search box.

HAPPY VALENTINES DAY?

DAGEN ER KOMMET HVOR ALT ER RØDT OG MED HJERTER!

Og jeg har absolut støttet op om denne “højtid” med hele to giveaways ovre på MIN INSTAGRAM KONTO, og alle har været helt til det. Jeg selv kan også godt lide at købe blomster når det er tirsdag i marts og hustruen bare skal vide at jeg synes hun er dejlig. Men jeg kan forstå at denne dag er blevet et must. Folk går ud og spiser (læs FOLK UDEN BØRN) Folk går i biografen (læs FOLK UDEN BØRN) og folk har sikkert en fræk aften (læs FOLK UDEN BØRN I SENGEN). Og jeg synes det er hyggeligt. Jeg synes det er monster hyggeligt at komme hjem til hustruen og vide at hun fik en kæmpe klynge hjerte balloner. Fordi jeg ved at hun synes det er lidt over the top! Jeg synes det er mega hyggeligt at hun har lavet jordbær med mørk mørk chokolade dyp til mig når jeg kommer hjem efter en LAAAANG arbejdsdag. Og et kys og roser. Hun havde købt blomster til mig også. Røde Roser. Jeg er vild med at fejre kærligheden. Og tænker at den kan fejres hele året – men også idag! Jeg vil dog slå et slag for at i på denne dag HUSKER at bruge resten af året på at fejre kærligheden OGSÅ!

AFTALE?