Søg
Close this search box.

DET VAR SÅ 10 UGER MED MANDEKLUBBEN…

REKLAME FOR STRICPERFORMANCE / MANDEKLUBBEN

DET VAR SÅ DE 10 UGER!

Det er jo faktisk helt vildt! Jeg mener, helt seriøst, tiden er fløjet afsted. Og den har budt på opture og nedture. Vægttab (!!!) men faktisk endnu vigtigere en forbedret kondi. En forbedret tilgang til træning, og mere udholdenhed med løb og træning generelt. Det har været et sublimt fælleskab af os mænd der jævnligt trænede sammen, under Maltes kyndige vejledning. Hver uge havde forskelligt tema, og vi fik trænet på forskellige måder. Omend nogle af øvelserne var de samme – så var de i forskellig indpakning.

DET HAR VÆRET OPTUR!

Og i mandags var vi samlet til den sidste træning. OG vejning. Og selvom jeg “kun” har tabt mig 5 kilo totalt. Så har jeg som sagt forbedret en masse tal. OG været på to ferier. Derudover har jeg bestemt at jeg ville tage det realistisk stille og roligt. Nuvel jeg har droppet slik/kage/alt af den type, og kun nydt det en gang om ugen. Men Jeg har optur over mit resultat. Omend det var mindre end det mål jeg satte (læs mere om det HER!)

OG HVAD SÅ NU?

Jamen jeg kunne sagtens hoppe tilbage til slikskålen og tænke FUCK DET HELE (excuse my french) MEN jeg vil faktisk gerne videre i mit forløb. Jeg har overvejet at tage endnu et 10 ugers forløb, og forbedre mine tider endnu mere. Bliver endnu stærkere. Nuvel vægten er jo kun et tal, og det vil jeg stadig have fokus på. Jeg vil dog også have fokus på at blive en bedre løber (måske se lyset og løbe noget mere). En anden grund til at booke et forløb igen er at Malte er sej at træne med. Han er realistisk. Hård men realistisk. Derudover kunne det være rart at prøve denne type træning – når vejret er bedre. Jeg mener, det kan jo kun blive bedre træning udenfor. Når vejret er bedre, og lysere?

HVEM VIL VÆRE MED?

Ovre på siden HER og læs mere om fantastiske Stric Performance HER