Søg
Close this search box.

To Valentines Or Not To Valentines…

FullSizeRender

Valentines har altid herhjemme lidt været en ting vi smilede af og købte en lille ting. Jeg har selv synes jeg var manden som kom med gaver lidt uanmeldt. “surprise Mandags sko fra Saint Laurent” agtig manden. Men denne gang tog jeg gaverne til det næste level. Jeg fandt et fint duftlys fra Byredo i Stockholm som nok er favorit mærke hos mig både med parfumer og duftlys. Derudover købte jeg kærligheds lakrids fra en anden favorit Lakrids by Johan Bülow. Begge de ting er jo egentligt en WINWIN for mig da jeg også nyder lakridserne og er en bolig nørd med hjemmet. Derudover er Instagram jo en fantastisk ting, da man kan blive inspireret ved at vise sin hustru ting og sager fra seje designere som enten er upcoming eller superstjerner allerede. Jeg faldt over seje Stine A Jewelry og et smukt armbånd som passede perfekt i min hustrus stil. Jeg købte ikke gaverne fordi jeg regnede med gaver tilbage. Faktisk var det en hyldest gave til hende den dejlige derhjemme fordi hun er så sej og holder sammen på familien helt perfekt! Hun er faktisk grunden til at jeg kan arbejde som jeg gør og stadig har en familie som er normal (høhø altså så normal som kan lade sig gøre).

Aftenen kom hvor hun efter en arbejdsdag på 12 timer endelig kom hjem. Vi satte os i sofaen og hun blev begavet. Og da hun sidder og pakker gaverne op går det op for mig at jeg ubevidst har købt alle gaver i lyserød indpakning. HAHA jeg tænker simpelthen visuelt helt uden at tænke visuelt. Glad blev hun for gaverne. Og jeg er glad for at kunne begave hende. Hun fortjener det.

Fik i gaver til Valentines?

A