Søg
Close this search box.

IKKE MERE NEJ FAR!

VI HAR SOMMERFERIE!

Og med sommerferie kommer mere tid. Jeg er en NEJ far. Det skal forklares således at jeg til tider ikke kan overskue alt for meget når vi har fri, så jeg siger hellere NEJ end at skulle gøre en masse. Jeg kan blive stresset over 2 legeaftaler på en dag. Merle vil altid gerne sove nede hos de store, og jeg siger altid NEJ da jeg ved at hun ikke sover så godt som i sin egen seng, og at de vækker hinanden tidligere. Alt sammen ud fra et voksen perspektiv. Alt sammen ud fra hvad jeg kan overskue. Og nu har vi ferie, og jeg har bestemt mig for en ting!

JEG VIL VÆRE JA FAR!

“far må vi sove sammen allesammen?” JA

“far må vi få en is (igen)?” JA

“far må vi have legeaftale nummer 3 idag?” JA

JEG VIL VÆRE JA FAR! JA TIL DET HELE!

Vi kører på ferie imorgen ( læs mere om det HER! ) og jeg har tænkt mig at være den vildeste JA far. Altså og stadig passe på dem, men lade dem have ferie også! Far må vi klatre på væggen? JA nu kommer jeg også og klatrer med. Jeg er træt af at høre mig selv sige NEJ hele tiden. Jeg gider det ikke mere! NU ER JEG EN JA FAR! men hvordan?

HVORDAN ER MAN EN JA FORÆLDER?