Søg
Close this search box.

MINE FAVORIT APPS – LET LÅNE OVERBLIK

image

ANNONCE.

Vi købte vores hus for over 7 år siden. Men inden da havde vejen imod huskøb været lidt mudret og MEGA uoverskueligt. Banklån og rådighedsbeløb var svære at gennemskue komplet. Jeg synes stadig at lån og bank snak kan være uoverskueligt OG svært at forstå. Jeg har et bankmøde engang imellem også kører maskinen og dagligdagen ellers. Der er kommet en app der hedder SUNDAY OWNER. Den er lige nu til Iphone men til December kommer den til android også. Den giver et LYNHURTIGT overblik over mulige omlægning og eventuelle besparelser. Jeg har testet den OG har filmet lidt om det og mine tanker her. JA det er min første VLOG faktisk!

Denne mulighed var der ikke da vi købte huset – desværre. Denne mulighed for overskuelighed er MEGA VIGTIG! Jeg sad med hjertet i halsen. Hvad nu hvis mit lån er tumpet og dyrt. Hvad nu hvis vi har betalt for meget – penge er jo også ret vigtige i min storfamilie. Det var en fantastisk følelse at få en high five. Vores nuværende realkredit lån så godt ud lige nu. MEN det betyder ikke at jeg ikke tjekker det løbende. Og jeg vil tjekke appen ud når vi skal omlægge lånet på huset – og spare penge. Derudover får jeg nu notifikation hvis der kommer bedre lån på banen. OG DET ER DA TOP SMART!

image

Skulle man nu få tjekke appen ud (hvilket man skal – hvad kan du tabe?!!) så er det vigtigt at nævne at det kan tage lidt tid at omlægge sine lån. Hvis man vil starte op på et nyt lån pr 1 Januar så er opsigelses frist d 31 Oktober allerede. Tænk at starte et nyt år med et nyt og bedre ( og billigere) lån? Jeg nørder tit med Apps og har tidligere skrevet om dem. MEN den her er vild nok. Det er skønt at der stadig er muligheder for os selvom lånet ser godt ud. Man kan se andre løsninger og lånetyper. Jeg er som sagt ikke top skarp i lån – MEN jeg har optur over hvor skarp jeg føler mig når jeg er inde på den her app 🙂

image