Søg
Close this search box.

HUSK AT VÆRE KÆRESTER!

img_2619

INDEHOLDER REKLAME…

HER ER VI…

Med Massagefjæs (som vi grinende fik fortalt er en ting ps…) OG i fuld nydelse af øjeblikket. Øjeblikket hvor vi var bare os 2. Ser i, vi forsøger at huske hinanden. Ikke bare i hverdagen, for ærligt hvem har altid tid til det? Hvem husker at stoppe og og give hinanden et kys og et kram. Det er lidt vildt faktisk. Ærligt kan jeg sige at jeg glemmer det. Jeg glemmer det i dagligdags logistikken (den u-sexet logistik) Og det kan være svært at huske OG svært at huske at prioriterer dette!

VI HAR FUNDET VORES LØSNING!

KÆRESTEWEEKENDER. Nogen gange bare en overnatning – denne gang var vi afsted en HEL WEEKEND. OG DET VAR SKØNT! Vi checkede ind hos dejlige Comwell Borupgaard, bare os to. Alle døtrene var hos svigermonster, og det er vi dybt taknemmelige over at de har lyst til. Vi har ikke fået børn for at andre skal hjælpe os. MEN og det her er et mega vigtig MEN. Vi har også brug for en pause. En pause for at komme på samme niveau igen. En pause hvor vi kan snakke sammen under en hel middag. Eller bare være stille sammen. Men vi er sammen, alene…

img_2581

img_2582

img_2583

WOW!

Vi kom op på vores værelse og selvom dette er et hotel som også er et hotel med mange konferencer, så kan dette ikke ses på indretningen. Jeg må indrømme at jeg er på røven over hvor fine møbler der er OVERALT på hotellet. Lækre møbler fra &tradition og seje Gubi, og smukt diskret fladskærms tv. Lange florlette gardiner og en mørke dog varme i rummet gav mig optur. Det virker til at hotellet ikke er gået på kompromis med noget. OG når du ankommer i receptionen ser du med det samme at det er samme stil rundt omkring i hele hotellet. Og dog har det den der Comwell følelse. Det er svært at forklare hvis i ikke har været der. Men der er en rød tråd i materiale valg og farver, så om vi havde tjekket ind i vejle eller hvor vi var, så er der en nærmest ikonisk stemning. Jeg er vild med det!

img_2628

img_2584 img_2617

VI SATTE OS I BAREN…

Mest af alt fordi vi var kommet for sent til saunagus som vi ellers havde glædet os til – MEN som vi venligt fik booket om til dagen efter. Begge drinks var lækre. OG vi havde optur over at kunne sidde og snakke og nyde en drink inden vi skulle gøre os klar til vores 3 retters menu. Og nu til maden. Intet ophold for mig uden fokus på mad. OG HOLD DA OP! jeg vil kunne skrive stolpe op og stolpe ned om maden. Jeg vælger istedet at vise mine favoritter og skrive lidt om dem HER!

//1

img_2601

Den økologiske morgenmadsbuffet var et HIT hos mig. Ja jeg er tosset med morgenmad MEN den her gjorde det altså godt. Havregrød æg med perfekt stegt bacon (mums!) og smoothies og juices. What’s not to love?

//2

img_2593

Jeg blev udfordret på min mad. Ser i, ærligt er jeg lidt en happy meal type. Jeg har tidligere ikke været så udfordrende i mine mad eventyr. MEN jeg har valgt at gøre op med det, og smage det meste (lad os være ærlige jeg kommer ikke til at smage alt mad i verden hehe). Denne forret var PERFEKTION og var Varm røget kulmule med æble/rødløg/rødbede kompot. MEGA MUMS!

//3

img_2637

Ikke overraskende er jeg jo en mega kød elsker. OG denne U.S ROAST var fantastisk. intet mindre. Og ja jeg fik mere sovs…

//4

img_2638

BEHOLD den bedste dessert i min bog er en creme brulé. MEN det er også den dessert som har skuffet mig flest gange (en med ingefær – øeh nej tak! og mange mange mange der bare var forkerte. Kender i det?) Så det er altid holdt vejr at jeg tager den første bid (hvis man kan det haha) og den her var lige som de skal være. og de syltet kirsebær og havtorns sorbet var lækkert supplement til. Hvad er det iøvrigt med havtorn som er det nye? Jeg fornemmer det er lidt i det hele?

SPA TIME!

Jeg må indrømme at jeg faktisk bliver lidt rastløs i en Spa. Jeg sidder i varm vands bassinet og kigger lidt hvortil min hustru ligger en hånd på skulderen og siger “skat slap nu af og være i øjeblikket” imens hun smiler. Hun er dejlig. Spa området var også skønt og lige som det skal være MEN jeg vil fortælle om 2 andre oplevelser. En fuldstændig SUBLIM hot stone massage, som vi fik sammen. Jeg er ikke god til massage. Jeg er mega kilden, og ender altid med at ligge og fnise eller holde vejret. Ja jeg er ikke stolt af det – men sådan er det. Denne type massage var EMINENT – intet mindre. Perfekt tempereret varme sten. Perfekt massage. WOW! Lokalerne er smukke og diskrete. Lounge området der hører til er også perfekte til lige at drikke en kop te og slappe af. Eller komme til hægterne igen.

img_2621

img_2618

HEJ SAUNAGUS!

Ja den nye dille som alle er top fan af omkring mig. Jeg har altid følt at det var lidt poppet, ok, dog prøvede vi det nu. DET VAR FANTASTISK!!! Ikke nok med at saunagus mesteren var en sand mester, og hun nærmest terapeutisk fortalte hvad hun lavede så var det bare fantastisk! Det var en perfekt afbalanceret saunagus som ikke er for hardcore “sved til du besvimer”, dog mere en lad os alle tage på en rejse via duftene. JEG HAVDE OPTUR! Jeg skal så meget forbi og prøve det igen. Måske bare en enkelt dag eller en enkelt overnatning. Det handler jo mange gange om også bare at have lidt tid sammen. En hel weekend kan være svær at finde frem altid! Jeg har fået fortalt at der findes en speciel SØNDAGS pakke hos Comwell Borupgaard hvor der blandt andet er hele 20 % besparelse på behandlinger. Og det kan godt betale sig at booke Søndag til Mandag overnatninger også. Tjek det hele ud liiiiige:

HER!

En ting er sikkert! Den tosomhed og fokuseret alene tid – sammen var helt perfekt for os. Og det gav blod på tanden til flere besøg deroppe på den smukke Borupgaard 🙂

img_2639