Søg
Close this search box.

EJ ALTSÅ FAR! 1

img_6127

INDEHOLDER REKLAME…

I KENDER DET GODT…

Man prøver at have tjek på alting og alligevel går det helt galt. Man prøver at være overskudsagtig – men fejler. Måske er det bare mig? Ava ville gerne prøve de nye seje PLAYOMBIL BILER som de har modtaget (da de er ambassadører for PLAYMOBIL…) Og vi pakkede dem ud, og gjorde dem klar. Jeg var sikker på at vi havde batterier. DET HAVDE VI SÅ IKKE!!! Ava kiggede på mig med de der øjne. I ved. De der øjne som forklarede at hun var TOP ærgelig – jeg havde jo nærmest ødelagt hele hendes aften, inden hun skulle sove. De der øjne der falmede da hun indså at det ikke var idag at de fjernstyrede biler skulle på køretur. Og med et kom den der fine remse – som jeg elsker!

EJ ALTSÅ FAR!!!

img_6132

img_6134

img_6131

img_6135

Bilerne er iøvrigt ude i butikkerne NU og du kan læse mere om dem HER! OG jeg lover at skrive lidt mere om dem NÅR (ikke hvis) der kommer batterier i… hehe