Søg
Close this search box.

FRA LYSERØD GLIMMER EVENT TIL STOPPET TOILET…

INDEHOLDER REKLAME FOR EVENT FOR HAYU

JEG INDRØMMER GERNE AT JEG HAR EN GUILTY PLEASURE…

Min hustru hader amerikansk drama reality tv. Og jeg er skisme lidt en sucker for det. Mest fordi det er ALL OUT, og er perfekt fjernsyn at zone ud til. Sådan blive helt grøntsag. Alle har deres guilty pleasures, og amerikansk reality er min. Jeg blev inviteret til den danske launch af reality TV appén HAYU, Og den eneste rigtige at tage under armen til dette lyserøde glimmer event, var naturligvis Malmberg. Hun er Tante C hjemme hos os, og lad os være ærlig. Jeg synes hun burde have sit eget reality tv show! Keeping up with the Malmbergs. Det har jeg altid grint med hende om. NUVEL. Hun er nærmest den mest amerikanske dansker jeg (udoverIrina nuvel) kender. AFSTED TOG VI!

DET ER IKKE NEMT AT VÆRE PÅ SUKKERSTOP…

Sukker Pause, ja kald det hvad du vil! Jeg prøver dog ihærdigt, og spiste ikke af de lækre Kim Kardassian cupcakes, eller donuts fra favorit donut shop. Nuvel, jeg vidste at der kom burgere. Man må prioritere jo… Der var fest og reality tv over alt til eventen, og jeg hyggede mig i selskab med en masse seje, og dejlige bloggere. Det er hyggeligt at ses til de her events. Det er grinern hvordan disse mennesker ikke var en del af mit liv for bare et apr år siden. Det er et sejt fælleskab!

FARVEL EVENT / HEJ FAMILIE…

Hjem kom jeg (ok lidt forsinket! MEN vegetar (ja du læste rigtigt) YOburgeren var optur!!!). Og hjem kom jeg til en hustru der skulle ud af døren og til behandling (hun døjer med smerter i ryg, og bækken…) og jeg var vinderen af 4 MEGA MONSTER FANTASTISK TRÆTTE DØTRE! er det weekend snart???!! Jeg havde overskud (til forskel for den anden aften ) Og fik mini holdet puttet, og skyndte mig ned til de store. Jeg var blevet briefet på hvad der skulle ske herhjemme, og hvad jeg ligesom overtog. Vasketøj, opvask, oprydning osv. Jeg tager GERNE en tørn med. Jeg hjælper gerne…

HEJ STOPPET TOILET… IGEN!!!

Jeg har måske skrevet om det før. Men mine døtre bruger en del toilet papir, for at sikre at de er rene efter lokums besøg. Det er jo kun dejligt. Altså INDTIL TOILETTET STOPPER!!! Og det gjorde det så igen idag. Og jeg er efterhånden trænet i metoderne. Enten en spand vand ned i – tjek. Eller favoritten – en netto pose udenover armen og hånden også eller GO FISH med hele armen i toilettet nærmest. Ja det er ikke min favorit. But shits got to go ved du…

NU SKRIVER JEG SÅ HER OG TÆNKER OVER IAFTEN…

Og jeg synes sgu det er sjovt hvordan kontrasterne især kom til udtryk idag. Fra Kim Kardassian – til stoppet lokum… Gudskelov er livet fuld af facetter – dog kunne jeg godt leve uden de stoppede toiletter! HAH!

FIND HAYU APPEN 

HER!