Søg
Close this search box.

MORS DAG GAVE KRISE?

15c2dacc-bd79-4aaf-8cfa-15737338080d

sponsoreret indlæg

MED EMMA.DK

HAVE NO FEAR!

MOTHERS DAY IS HERE!

Jeg er nok ikke den eneste mand, søn, svigersøn, der har sved på overlæben. Det er tiden til at opfinde den dybe tallerken og begave vores vigtigste kvinder med en anderkendelse af at de er fantastiske. Det er MORS DAG. Og det er det MEGA snart! Jeg har tidligere skrevet om EMMA.DK ( læs med HER! og HER! ) OG denne seje hjemmeside er igen den tiltroede shoppedestination til at finde denne gave. Ser i, jeg kan godt lide at begave min hustru. ISÆR på mors dag. Som jo er hendes dag. Min egen mor er her ikke mere, og jeg glemte ærligt altid dengang jeg var søn. NU er det en anden sag. OG det som er så optur ved EMMA.DK er netop at man kan spare en masse penge ved at handle derinde. Helt op til 85% – OG med gratis levering.

WHAT’S NOT TO LOVE?

Her nedenfor har jeg samlet 5 åbenlyse gaveideer til kvinden i huset der skal forkæles. Hvem ved måske har man lyst til at købe mere end en ting? HERE GOES!

/1

img_4848

ALTID CHAMPAGNE! Denne lækre Moët & Chandon kan købes med en besparelse på 15%. Det er altid vigtigt at have sådan en derhjemme. De lækre bobler findes HER!

/2

img_4847

ROYAL COPENHAGEN! Det blå guld er ligeså smukt som hvidt guld, med dette smukke (og seje) termokrus fra Elements serien. Køb dette krus med en besparelse på 25 %. Dette krus er et hit hjemme hos os! Og du kan finde det HER!

/3

img_4841

AéSOP! Dette mærke bringer glæde hjemme hos os. Min hustru mangler altid håndcreme og denne her er perfektion! (og jeg låner lidt af den engang imellem også! hehe) Denne håndcreme kan købes med 16% rabat, og kan findes HER! (dette mærke er nærmest aldrig sat ned ps… Så 16% er et hit!)

/4

img_4842

DAVINES SHAMPOO. En luksus som hustruen herhjemme værtsætter, dog også en luksus hun ikke selv prioriterer. Derfor er det lækkert med en dejlig gave med lidt lækkert shampoo. Når der så oven i købet spares HELE 53% så er det extra OPTUR! Og shampooen findes HER!

/5

img_4849

NÅR ALT ANDET FEJLER – KØB EN LÆKKER DUFT! Det er ikke kun duften men også indpakningen der kan gøre det her! Denne fine Chloé duft sparer man hele 53% på. Det er en god pris i min bog og den populære duft findes HER!

OG HVAD KØBER JEG SÅ TIL HUSTRUEN?

Jeg vil være så kedelig at holde det hemmeligt lidt endnu. Der skal jo helst være noget der er en hemmelighed. MEN det er optur at kunne finde LUKSUS produkter – ja mærkevarer til MEGA gode priser. OG det gør absolut også at jeg vil kigge forbi denne side nu og da for at finde den helt perfekte gave!

HVAD ER JERES MORS DAGS TRADITIONER?