Søg
Close this search box.

HEJ OSLO SKIN LAB!

reklame for OSLO SKIN LAB

HER ER JEG! HELT UDEN FILTER ELLER FILLER!

Ja altså, jeg er af den overbevisning at alle mennesker som udgangspunkt ældes med ynde. Jeg er tosset med at folks vej i livet vises i deres ansigter. MEN jeg kan mærke at min hud bliver ældre. Altså, jeg bliver 40 år næste år. Sådan rigtigt 40 år. Det er et trappetrin for mig, og man ser livet fra forskellige vinkler og kigger på mulighederne for at passe på sig selv, OG sin hud. Mange jeg kender (og følger på det der Instagram) snakker om det fine produkt THE SOLUTION (ANTI WRINKLE collagen pulver) fra OSLO SKIN LAB. Og jeg tænkte – som den forfængelige mand jeg jo er, at jeg da ville prøve det. OG også tage hustruen med til den rejse. Jeg er typen der er absolut eventyrlysten med produkter som denne. Produkter som kræver en stram rutine (som jeg kommer ind på senere og længere nede) hver dag, og som man kan se og mærke effekt af efter relativt kort tid. Og begge steder ticker OSLO SKIN LAB THE SOLUTION de bokse. TICK TICK!

BUT FIRST…

De små breve kan tages med over alt, fylder intet OG KAN KOMMES I DIN MORGENKAFFE! Ja du læste rigtigt. I din kaffe, UDEN at kaffen smager af andet end opturs amazing kaffe! Og med det her pulver, the Solution hjælper med at øge elastisiteten i al hud, på hele kroppen. Ansigt og krop. Det er skisme da optur! Derudover er produktet effektivt – 8 uger er relativt kort tid for et naturligt produkt. Dog er det først er efter de 8 uger man ser flest virkninger. Så to måneders forbrug af The Solution er den ultimative startpakke – og det er netop den startpakke hustruen og jeg starter med. Og nu skriver jeg starter med – for jeg er sikker på at dette bliver starten på en ny rutine, som vi begge kommer til at have optur over. Helt seriøst. OG jeg er vild med at pleje huden “indefra” også. Mega Beauty from within. For dig som er kvinde som læser med her så er en vigtig extra pointe at The Solution også virker på appelsinhud, hej extra plus!

BILLEDET ØVERST ER MIT FØR BILLEDE! 

Om 4 uger vil jeg tage endnu et billede og give en midway tanke. Jeg glæder mig! Og hvis du har lyst til at prøve det SAMMEN med os, så tryk på linket nedenfor og køb med rabat (YAY rabat!). Jeg håber at du har lyst til at være med på den her rejse! Er det too good to be true? Eller får vi OPTUR sammen? jeg tror absolut på det sidste! Watch this space!

LÆS MERE OG KØB OSLO SKIN LAB THE SOLUTION MED RABAT HER!