Søg
Close this search box.

#NERD ALERT PRESS DAYS

FullSizeRender

Som nyligt startet “MOMMY BLOGGER” er jeg så privilegeret at få invitationer til presse dage hos seje PR mennesker. Bla STARKLINT PR som jeg var forbi igår (tak for Kaffe de damer). En presse dag går ud på at man kommer og nørder og ser smukke kollektioner som kommer LIIIIGE om lidt (ish) og jeg kommer for at nørde (og drikke en kaffe nuvel (og spise slik men det tager jeg ikke billeder af haha).

Idag så jeg mærket KNAST by krutter. I kender det måske – og jeg har hørt om mærket og set lidt på CIFF KIDS messen jeg har være ude og nørde hos (læs mere om det HER). Ærligt har jeg ikke været fan af mærket tidligere. Jeg synes der har været for meget retro cirkus over det. Jeg vil forholde mig muligheden til at ændre mening (typisk blogger typer bla bla i know).

Den nye kollektion er MEGA FIN og med fine finurlige detaljer – pakket ind i lækre diskrete prints og fantastiske kvaliteter! Med Merle som proklamerede den anden da “at hun kun ville gå med kjoler” ja så er den her kollektion LIIIIGE hvad vi behøver Her lidt nørde billeder af to af (de mange) favorittter fra mærket.

FullSizeRender_2 FullSizeRender_3

KENDER I MÆRKET? ER I VILDE MED DET?

A

TAK FORDI DU LÆSER MED