Søg
Close this search box.

JEG HAR LAVET AFTENSMAD!

image

JEG HAR OPTUR…

Mest af alt fordi jeg har lavet mad – altså sådan rigtigt. Ikke det der med at varme rester op – som ifølge mine kvindlige kollegaer, er det jeg gør mest. De har ret. Min hustru tænker tit restemad ind i mad planen når jeg er alene med ungerne. Jeg vælger at se det som support. Jeg vælger at smile når Ava smiler og siger

“Far du er ok til at lave mad – men mor er bedre…”

FOR HUN HAR RET! Min hustru ER bedre til at lave mad. Jeg vælger at tænke at det også handler lidt om rutine. Og krydderier måske… som ikke kun er salt og peber. Jeg er typen der skal bage en brownie og glemmer smøret jeg har varmet i microen. YEP selvom det står i opskriften… NUVEL! Tilbage til successen her til aften! Jeg blev spurgt hvad jeg tænkte at jeg ville lave. Og straks kom ærtesuppe på tankerne. OK mest fordi jeg havde hørt at min svigerfar kunne lave det hahahaha! Hustruen fandt DENNE OPSKRIFT som jeg SLAVISK fulgte. OG tadaaa ærtesuppe til aftensmad. Jeg lavede enda salte mandler fra bunden også uden opskrift. (Og de blev saltede)

KENDER I DET MED AT LAVE MAD SOM BARE BLIVER OPTUR –

ISÆR HVIS MAN IKKE ER SÅ GOD TIL AT LAVE MAD?

image

GOD AFTEN!!!