Søg
Close this search box.

#SFS – HVOR ER CYKELHJELMEN?

img_0696

SFS STÅR FOR

SØNDAGS FORÆLDRE SPØRGSMÅLET…

Og jeg glæder mig over at starte en NY tradition herinde! Søndag kommer der engang imellem lidt tanker – hvor jeg spørger jer om jeres tanker, lad os have en fantastisk dejlig dialog om de her ting… Ser i, vi kørte inde i København den anden dag. Og Smilla talte at der ud af en KÆMPE Københavner sværm af cyklister KUN var 8 der havde cykelhjelm på. OTTE!!! der var en mor på en cykel der havde cykelhjelmen hængende på styret. Og der hjælper den jo også meget når en bil overser hende i by trafikken. Men hvorfor er det at vi ikke vil passe på os selv? Er det kun børnene vi skal passe på. Og viser VI så også at man skal stoppe når man bliver voksen? Jeg forstår det faktisk ikke. Da jeg testede el cykel, fik jeg en cykelhjelm af døtrene. Vores børn cykler med cykelhjelm. SÅDAN ER DET BARE. Men er der stadig en tanke der handler om ens udseende? Er det DÉR cykelhjelmen trykker? Det flade hår? Er det mere vigtigt end at passe på sig selv –

OG VÆRE DET GODE EKSEPMEL FOR SINE BØRN?

HVAD SYNES DU?

Hvad betyder mest? Frisuren eller Sikkerheden?