Søg
Close this search box.

10 BILLEDER OG TEKST FRA FERIEN – PART 2

image

MINDER FRA CYPERN

Fortsætter denne gang også med 10 billeder og tekst. Jeg er faktisk vild med den form for gennemgang af ferien. Især fordi jeg er et visuelt menneske som nyder at se tilbage på billeder fra min families ferie. Cypern var en god ferie. Here Goes:

BILLEDE 1

image

Vi tog en tur ind til den nærmeste by Farmagusta og blev sat af i den gamle bydel. Der var en masse gamle borg afskærmninger og imens de ældste af døtrene hoppede afsted og op på en udkigspost så blev jeg nede med mini holdet. Og der kom den fineste sommerfugl flyvende og satte sig på min arm. Den kom som ville den fortælle at vejret blev bedre… Det pissede ned resten af dagen…

BILLEDE 2

image

Byen indeholdt en masse små stræder i den gamle by som var PROPPET med luksus. Eller jeg omformulerede de reklamerede med luksus men havde produkter der mindede om. Jeg så den flotteste sorte pyton Chanel taske. Det eneste der var ægte ved den var Pyton skinden – den kostede nu også 7000kr. Jeg sagde vi ville overveje. Jeg løj. Faktisk har jeg svært ved at støtte op om falske produktioner. Nok mest fordi jeg arbejder hvor jeg gør… Trak på smilebåndet over især dette Celine logo som næppe har set sådan ud i nogle år…

BILLEDE 3

image

FAAAR! må vi ikke tage katten med hjem…. (jeg løb væk…)

BILLEDE 4

image

Vi gik rundt i mere end en time for at finde det fine udendørs marked som vi ville se (ok jeg ville se…) og fandt det i silende regnvejr. Kender I det med at man nærmest ikke mærker det regner mere efter noget tid? NEJ? Det kendte resten af min familie heller ikke (udover Merle og Noomi som lå i tørvejr i klapvogne…).

BILLEDE 5

image

SHOES OF THE DAY 🙂 var nød til at tage dette billede efter at have smagt de BEDSTE mandariner jeg nogensinde har smagt! De kostede 20 kr for 2 KG. Jeg havde optur. OG det havde familien også. Jeg er vild med lokale markeder – også selvom ingen ville sende os derhen. De pegede over på supermarkeder når vi sagde LOCAL MARKET. De kiggede på os som om at de ikke helt forstod hvad vi ville på det markede. Men ærligt det er vigtigt for mig at vise døtrene noget lokalt. OG de tog en masse billeder med deres INSTAX kamera som de have fået i gave 🙂

BILLEDE 6

image

Jeg havde på bus turen mod byen spottet en kaffe bar der kunne se ud som om at den rent faktisk kunne servere en god kop kaffe. OG HELL YEAH, vi fandt den (med lidt lokal hjælp og google maps nuvel (tak tripadvisor også ps..). Det regnede stadig meget og det var tid til kaffe OG kage OG is til ungerne. Roberts Coffee var stedet i Farmagusta og det var en SERIØS lækker kop kaffe… Sig mig er ROBERTS COFFEE ikke Finsk koncept?

BILLEDE 7

image

SELFIETIME – imens resten af familien shoppede i KOTON (seriøst vi gik lidt shop amok derinde) ville Merle tage en selfie. Jeg fandt nogle seje solbriller (ad) OG Voila et selfie af mini holdet OG mig 🙂 Jeg er tosset med billedet – ikke så meget brillerne høhø…

BILLEDE 8

image

Dagen efter klarede det en smule op og vi forvildede os ud på stranden. Den smukke strand som lå DIREKTE ved vores hotel. Sandet var koldt men jeg soppede sammen med tøserne og Svigermonster. Det er utroligt så standhaftig man kan være og tvinge sig selv til at soppe. Selvom vandet NÆRMEST var minus grader (læs 19-20grader…)

BILLEDE 9

image

Den her lille mus har været så sej på ferien. Hun har det lidt dårligt med store forsamlinger og lukker ligesom bare af. Det er lidt en udfordring når man bor på et all inclusive sted hvor tjenerne altid er om døtrene fordi de er pisse dejlige. Hun lagde sig simpelthen til at sove indtil der var tømt ud i restauranten. Også spiste hun snacks i løbet af dagen. Og vi var altid dem der lukkede restauranten fordi vi ville give pigerne mulighed for at spise lidt i ro… Efter hun havde soppet i det meget farlige store hav hoppede hun op i sikkerhed og varme i hendes klapvogn 🙂 Godt vi havde kørepose med da det ikke var varmt det meste af ferien…

BILLEDE 10

image

Når man prøver at lave lækre blog billeder men ender med mega våde ( OG KOLDE!!!!) bukseben fordi der kommer en stor bølge… #såkandulæredet 🙂 (OOTD var iøvrigt Gucci sweatshirt & H&M denim… )

TAK FORDI DU LÆSER MED 🙂

OGSÅ LIIIIGE ET EXTRA BILLEDE FOR HYGGENS SKYLD. ISÆR FORDI JEG ELSKER HENDE SÅ MEGET 🙂

image