Søg
Close this search box.

DEN FORFÆNGELIGE MAND : TRÆNING OG KROPSIDEALER

image

Ærligt, jeg blir aldrig en hverken Joe & the Douche fyr eller Abercrombie & Douche fyr. Jeg er tættere på 40 end på de 30 og det er fint! (skriver jeg, ikke imens jeg surfer efter røde cabriolet sportsvogne og skærer tænder – ærligt!) Men når man har en fantastisk veninde (CAMILLA MALMBERG) som samtidig er verdens bedste træner, så er jeg da en skarn hvis jeg ikke støtter op om det OG så samtidig får muligheden for at blive pisket igennem især HEAT IT UP(læs om det HER!) træning i 37 grader (ja jeg sveder en del kan man sige). Men hvad er det præcist jeg skal have ud af træningen? Når jeg nu indser at jeg aldrig blir TOPtrænet – er det så fordi jeg opgiver med det samme? Er det fordi jeg ikke KAN gennemføre så meget træning at jeg tænker det er bedre uden? Ærligt så er jeg nok lidt doven. MEN når det så er sagt så er jeg god til at følge ting til dørs hvis jeg først går igang! Jeg har en hverdag som er fyldt med en masse logistik og derfor kan jeg ikke træne fast nogle dage om ugen, dog kan jeg gøre mit bedste for at træne så meget jeg kan – hvilket er mere end for en måned siden 🙂 Så nu er missionen klar – Træn så meget som muligt, OG evt også med en TRX strop i haven herhjemme. Jeg tænker det således. Jeg er ude og løbe med min kammerat (i kender typen som lige melder sig til en halvmaraton… yep den type løber jeg med…), og derefter træner jeg i haven med stroppen. BUM så er træningen klaret for den dag! Lad mig gøre det klart – jeg gør det her for mig selv. Jeg gør det her for at se hvad det kan gøre ved min krop og mit sind. Jeg gør ikke det her for min kones skyld – omend en husbond som træner mere måske er win/win for alle! Min trænings rejse starter her. Er i klar? Er jeg klar?

HAR I TRÆNET ELLER TRÆNER I? HVORDAN FINDER I TIDEN TIL DET?

TAK FORDI I LÆSER MED 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM